• Gaming Vijesti
  • PlayStation igrači odlučili – The Last of Us je najbolja igra desetljeća!

The Last Of Us je i najbolja igra desetljeća među platformama općenito. Druga je Zelda BOTW na meti

Nema se tu skoro ništa za dodati. TLoU je na tronu, može se eventualno raspravljati o podijeli ostalih mjesta, ali to je stvar osobnih preferencija.
Po meni na ovakvim listama pucačine tipa CoD nemaju što tražiti, ali dobro. Fortnite mi nema što tražiti među igrama općenito, ali da je u dvije godine postojanja obilježio čitavo desetljeće, to svakako je.

Baš sam ju sinoć završila po 2. put i baš je bio gušt proći ju opet (ovaj put na Survivor težini).

Prisa je cca. 8x ,cudo od igre i posto nisam neki fan RPG naslova kod mene nema niti jedne igre koja moze primirsat prvom mistu pored TLOU GOW je na 2. mistu

Igram ovaj Death Stranding. Još sam na trećem chapteru jbt. Baš igretina. U prvih 10 za mene. Taman dok pređem DS izaći će Cyber i Tlou 2. 😎

A sad ste malo pretjerali u usporedbi jednog God of Wara s Death Strandingom oko kojeg se digao hajp samo zato jer ga radi tamo neki Kojima.
Da ga je radil Štef iz Mladine, igra bi PSN game, a ne AAA naslov. Nisam je odigrao, ali realno, igra je max netegnutih 7/10, ali u zadnjih 10 godina niti jedna igra nema review niži od 8 jer bi to bilo ravno katastrofi. Sve ocjene 11/10. Kao A++++++++ električni uređaji. Dok god će se na određene developere i studije gledati kao na svete krave, nema napretka. I Kojima može napraviti smeće, nije bog.

ja govorim o last of us-u i gow, a vjerujem da je i yakuza mislio na last of us
obje uzasno overrejtane igre

Onda još gore. 😃
Nisu niti TLoU ni GoW bez mana, da ne mislite, ali ipak nude više od Death Strandinga.

nitko ne brani death stranding. death stranding ima dve dobre stvari - pocetak i kraj, sve ono izmedju je teski smor, ali ga se ni ne velica kao ona dva naslova. vise sam se zabavio igrajuci tetris nego te dvije igre, a ima i bolju pricu nego one.

TLoU je GOAT među igrama.

Prešao sam samo dvije igre sa liste 🙁

Death Strending isprid Mass Effect 2 i Batman Arkham Citya.. Pa ko radi ove liste?!?

munja Pa igrači su glasali. Nitko više. 🙂 Znači, mi sami radimo te liste.

Mass 2 i Persona 5 po meni prenisko, nekima nije misto uopće na listi(Death Strending, skyrim, Spiderman).
    Witcher 3 i Tlou su tribali ritualno dilit prvo misto... But hey thats just me