• Gaming Vijesti
  • Glasina: Gran Turismo 7 na PS5 izgleda nevjerojatno fotorealistično, a Sony uskoro objavljuje kupnju velikog studija

Ako neće biti online trofeja, zapravo oke ako su normalni zahtjevi, onda planiram kupiti

master_x Ti ne? 😆
    Ja nisam neki fan GT-a, odigrao sam 2, 4 i šesticu. Šesticu samo zato jer sam ju dobio sa kupljenom trojkom. Ali ako će imati retardirane trofeje kao Sport to je samo jedan minus koji me može odbiti od kupnje.

ThaUrban pa GT sport je online igra
      bilo bi glupo da trofeji nisu vezani za online

ne igrati igru zbog trofeja? e sad sam sve cuo.

uzeo bas gt sport konacno. treba stici ovih dana pa da probamo. ipak bi bilo steta da prekinem tradiciju igranja gt, tamo jos od gt2.

ThaUrban Ja baš zbog Online neću kupiti ovaj GT nikada iako sam dosad igrao sve GT igre.Uključujući sve prologe i one Tokyo-Geneva djelove,te GT i za PSP.Ovaj GT:Sport su ukenjali sa fokusom na Online a zapostavili Offline mod koji je do tada bio odličan.Zato i je igra najslabije ocjenjeni GT i skoro najmanje primjeraka prodano.

maverick To nije usamljen slučaj. Zbog kompliciranih ili teških trofeja neki ljudi ovdje odbijaju igrati određene igre. Tipa Wolfenstein 2 je dospio na loš glas zbog teške platine pa su neki pojedinci koji su dotad inače bili zainteresirani za igru odustali odmah u startu.
        Što se tiče GT-a, mislim da se ova priča o fotorealizmu ponavlja sa svakim novim PS-om, lul. I nije daleko od istine s obzirom da GT doista u tom trenutku predstavlja sam vrh grafičke prezentacije na konzolama, ali svejedno je ponavljajući PR.

Zero dobro, razumijem ja tebe, ali sad ti meni reci dali je to zdravo?

Žalim sve koji, zbog fokusa na MP, nisu i neće igrati GT Sport. Online je jako dobro napravljen i zabavan, samo vozeći kvalifikacije imate tone zabave, a otkad igra ima i karijeru ja online nisam igrao. Nove staze, novi auti, puno utrka koje je potrebno završiti, ovaj GT ima sve i ne igrati ga zbog onlinea je kao ne kupiti smartphone jer zahtijeva e-mail account.

Ne možete gledati GT Sport u kontekstu launcha. Tu igru godinama brutalno nadograđuju. Svaki mjesec je bogat patch.