Fenix Mozda da mu dam onda da mi odradi wolfenstein the new colossus na mein lebenu...

Odlicna reca, dodje mi da kupim, ali proslo vrijeme bozicnica 🙁

foggy Uvijek možeš pričekati godinu dvije da dođe Gen 2 i ovaj uzeti na nekom sniženju.

Icek Kolko to meni treba? Ne igram pucacine, a za jrpg mi ne treba.

foggy Ugodnije igranje? Jača baterija? Uvijek možeš na L4 i R4 mapirati neke dodatne poteze koji ti olakšavaju borbe? Da ti je potrebno nije, da ti je zgodno imat...pa možda čak ni to 😃

Icek Haha 😃
          Mozda za Dark Soulse, da poginem uz dodatne tipke.

Zanima me kakve su L1, R1 tipke. "Klik" kao na mišu ili klasične? Jesu li gljive "mekše" nego DS4?

StarFox_N Zanima me kakve su L1, R1 tipke. "Klik" kao na mišu ili klasične? Jesu li gljive "mekše" nego DS4?

I L1 i L2, ali i kvadrat/trokut/krug i X tipke.

Mene zanima, kako da budem toliko bogat kao ti Icek? Odmah mi reci. 🙂
              BTW; odlična reca.

Flipper Uhvati se politike i kradi, tako i ja 😃
                StarFox_N & Torla Tipke su odlične i relativno tiho klikaju, nisu zvučne kao na Xboxu. Naspram DS4, sad sam baš usporedio i sa novim i sa korištenim; L1 i R1 su dosta tiše i finiji im je zvuk, L2 i R2 su skoro pa jednako glasne, dok su gljivama snaga opruge odokativno jednaka. Doduše, Astro ima dosta veći promjer površine gljive, tako da je puno ugodnije ljudima koji imaju ćevape od prstiju da igraju. Oduvijek me je smetala sitna površina gljive na DS4. Trokut i ostale tipke su mrvicu glasnije nego NOVI DS4,no vjerujem da kad se jednom razrade da će biti osjetno tiše kao i na DS4.

Sorcerer Koliko ja znam, nitko od dućana ga ne prodaje kod nas. Mislim da svi europski Amazoni ga imaju u ponudi pa vidi gdje ti ispadne jeftinije, kao i renomiraniji online shopovi. Ja sam ga uzeo sa UK Amazona, jer od tamo kupujem gotovu svu tehniku i siguran sam 2 godine sa jamstvom, što mi je i najbitnije. Nije mi svejedno dati tolike novce da bi se eventualno kasnije morao natezati i zajebavati ako nešto zašteka.

Icek Tipke su odlične i relativno tiho klikaju, nisu zvučne kao na Xboxu. Naspram DS4, sad sam baš usporedio i sa novim i sa korištenim; L1 i R1 su dosta tiše i finiji im je zvuk, L2 i R2 su skoro pa jednako glasne, dok su gljivama snaga opruge odokativno jednaka. Doduše, Astro ima dosta veći promjer površine gljive, tako da je puno ugodnije ljudima koji imaju ćevape od prstiju da igraju. Oduvijek me je smetala sitna površina gljive na DS4. Trokut i ostale tipke su mrvicu glasnije nego NOVI DS4,no vjerujem da kad se jednom razrade da će biti osjetno tiše kao i na DS4.

Jesi koristio ikako Razer Raiju?
                  Jer on ima navedene tipke kao tipka na mišu.... znači kratki mehanički hod.
                  A to je puno bolje za FPS nego standardne izvedbe tipki kao što su na DS4.

Zato smo se/te pitali kakve su te tipke.... morale tj bili bi bolje da imajt taj mali mehanički klik, a ne mali "hod".

Nadam se da sam ti dobro objasnio...heheh

Torla Dobro si objasnio. Imaju vrlo mali hod, nisu mehaničke kao na mišu. Raiju nisam kupio, odbija me što za Raiju Ultimate ima dosta problema oko softvera i dosta se ljudi žali na njega. A neda mi se dati £200 (OK, sad mu je cijena pala na £150, baš išao pogledat) da bi gubio živce oko mušićavog softvera. Nacon također nisam koristio, on mi je nekako bio "low-end" naspram Razera i Scuffa, ne znam zašto. Astro mi je i naspram Scuff Impacta kojeg imam dosta bolji. Jedino gdje Scuff skroz rula su trigger stopperi, koji se mogu namjestiti da L2 i R2 puca kad se doslovce puhne u njih.

C40 meni osobno je trenutno neisplativ jer za manje od godinu dana izlazi PS5. Kada bih znao da će raditi i na PS5 razmislio bih o nabavci. Treba se strpiti do najave nove generacije. Ako C40 bude radio i na PS5 i cijena još malo padne ( puno mi je 1600kn za kontroler) možda ga i nabavim. Ako nas Sony ne iznenadi i napravi svoj pro kontroler da kvalitetom bude u rangu Elite kontrolera. U što čisto sumnjam.

Btw vidim da hvališ SCUF. Po netu čitam da se ljudi masovno žale da im njihovi kontroleri često krepavaju i imaju raznih problema poput stick drifta itd. Youtube je prepun takvih videa.

Ja čisto sumnjam da će Sony izbaciti kompetitivan joystick, a kamoli da će standardni biti na tom nivou.

Bumo vidjeli šta ćemo napraviti kad 5 izađe.

A sa driftanjem ima problema i Razer Raiju...

Očito im je to neka rak rana...

ja imam xbox elite i elite v2 kontrolere,kontroleri su fenomenalni 🙂

StarFox_N Ja sam uzeo Impact model i bio sam izrazito zadovoljan. No trigger stopperi su brzo popucali, što je jadno. Također, u masu igara ga nisakm mogao koristiti u startu igre kad je "press start/x/any button to begin". Jednostavno nije ardio, tek kad bih ušao u igru je proradio. Za skoro €300, sramotno.
                      M$ Elite sam gulio i gulio, dan danas izgleda kao nov, nakon dve tri godine korištenja. Elite 2 čekam bijelu boju da ga uzmem.