• Gaming Vijesti
  • Ove godine PS+ je poklonio 6000 kuna igara, ali to je frizirana brojka. Koliko smo zaista uštedjeli?

Ps plus pretplatu uzimam ovako i onako bez obzira daju li kaj il ne. Nekaj se da i prebrat. Večinom šrot. Al poklonjenom konju se ne gleda u zube

Može Fortnite. Šta ti drugo uopće i treba?

To je za lumene poput tebe. Ninja i ti... dream team

A da. Jebeni smo.

Probralo se nešto i ove godine.
    Dvije, tri igre su bile dovoljne za isplativost PS+ pretplate kupljene na sniženju.

raptor-u Ja niti ne igram MP.Nemam vremena za to.Rađe odigram na PC ako mi je do MP gdje je đabe nego da plaćam pretplatu.

ivan_frakin Nije sve baš tako crnobijelo kak ti veliš. Pretplata na ps se platit mora. Ako se misli igrat mp odnosno igre koje nisu free poput Fortnitea, Apexa i Blacklighta. Njihova je dobra volja hoce li ti pride dat koju igru. Obično su tri mjesečno. Nek je jedna samo 50 kn lako je izracunati koliko je to na godišnjoj razini. Ja recimo uzimam 12 mj. plus clanstvo u vrijeme black fridaya pa platim i prek 100 kn manje. Ako k tomu dodamo još i povlaštene cijene nekih igri za plus clanstvo ispada da sam ja još njima duzan. Ne branim ja njih dakako da nisam za dodatna izdavanja, ali kaj se more. Ti recimo nemoj plačat grijanje neg se umotaj u deku i nece ti bit hladno. Tuširaj se u hladnoj vodi. Vodu si ionako platio. Al ne mora bit topla

Ali je The witness bia 7.36 kn nikad nisam vidio tako nisku cijenu igre 🤣

Nisam odigrao ni jednu ps plus igru, a opet smatram da je on isplativ. 59.99€ godisnje i nije neka skupoca.