Prvi dio nisam igrao, ali drugi mi je bio genijalan. Čistih desetak sati uživancije uz dobro napucavanje, fora zagonetke i dobra oružja.
Capcom obnavlja prava za svoje brojne igre, među njima je naslov čiji remake sigurno želite
<Prvi dio mi nije baš sjeo ali zato drugi je epic. Nadam se da naprave remake.
Kojih 10 sati?trajala je max.5h igra.Uspio sam je i za 3h preć.Al sam je zato odigrao jedno 10-ak puta.Bilo bi odlično da naprave Remake svih 3 djelova.
Bilo bi odlično da se okane remakeova i nastavaka i konačno počnu smišljati nove IP-ove.
Drugi dio Dino Crisisa je valjda jedna od najboljih igara za guštanje speedrunanjem. Onaj filing kad ideš s protutenkovskom puškom u lov na one lava dino-gmazove...uf. Samo ako već remakaju, radije bih da ostanu u stilu prvog Resija, s fiksnom kamerom.
Ses
Tocno ovo sto Weky kaze. Bilo je dosta remastera, rimejkova, ributova i nastavaka ove generacije. Ne kazem da nije bilo novih IP-eva, ali ne zelim ni poceti slagati listu ovih gore napisanih.
- Uređivano
Jedno je remaster (bilo je dobrih, bilo je loših i nepotrrbnih), drugo je remake poput RE2 il nadolazećeg RE3 .
Remake meni ponajbolje igre ikad (Dino Crisis 2) zazivam već godinama i siguran sam da ga možemo očekivati u budućnosti.
Samo, da, treba tu još sadržaja, jer se da jako brzo prijeć. Jedina igra di sam nakon n prolazaka išal na speedrun i riješil ju za 1h42min.
Uglavnom, za ovo sam uvijek. I za Viewtiful Joea
A što je je, pretjerali su s tim bespotrebnim nastavcima i igranjem na sigurno. Recimo TLOU 2 i sad nedavno najavljeni Hellbalde 2 su potpuno bespotrebni nastavci. Što neznači da će biti loši, ali eto recimo TLOU kad je tek bio najavljen svi su zazivali novi Uncharted, i "ajme još jedna igra sa zombijima" je bio inicijalna reakcija. Sad svi jedva čekaju taj nastavak, a prva igra je bila kompletno zaokruženo iskustvo i gameplayom i pričom. Baš potpuno bespotreban nastavak. Hellblade potpuno ista situacija.