• Gaming Vijesti
  • Capcom obnavlja prava za svoje brojne igre, među njima je naslov čiji remake sigurno želite

Prvi dio nisam igrao, ali drugi mi je bio genijalan. Čistih desetak sati uživancije uz dobro napucavanje, fora zagonetke i dobra oružja.

<Prvi dio mi nije baš sjeo ali zato drugi je epic. Nadam se da naprave remake.

Kojih 10 sati?trajala je max.5h igra.Uspio sam je i za 3h preć.Al sam je zato odigrao jedno 10-ak puta.Bilo bi odlično da naprave Remake svih 3 djelova.

Bilo bi odlično da se okane remakeova i nastavaka i konačno počnu smišljati nove IP-ove.

Drugi dio Dino Crisisa je valjda jedna od najboljih igara za guštanje speedrunanjem. Onaj filing kad ideš s protutenkovskom puškom u lov na one lava dino-gmazove...uf. Samo ako već remakaju, radije bih da ostanu u stilu prvog Resija, s fiksnom kamerom.

Tocno ovo sto Weky kaze. Bilo je dosta remastera, rimejkova, ributova i nastavaka ove generacije. Ne kazem da nije bilo novih IP-eva, ali ne zelim ni poceti slagati listu ovih gore napisanih.

Jedno je remaster (bilo je dobrih, bilo je loših i nepotrrbnih), drugo je remake poput RE2 il nadolazećeg RE3 .

Remake meni ponajbolje igre ikad (Dino Crisis 2) zazivam već godinama i siguran sam da ga možemo očekivati u budućnosti.

Samo, da, treba tu još sadržaja, jer se da jako brzo prijeć. Jedina igra di sam nakon n prolazaka išal na speedrun i riješil ju za 1h42min.

Uglavnom, za ovo sam uvijek. I za Viewtiful Joea 🙂

A što je je, pretjerali su s tim bespotrebnim nastavcima i igranjem na sigurno. Recimo TLOU 2 i sad nedavno najavljeni Hellbalde 2 su potpuno bespotrebni nastavci. Što neznači da će biti loši, ali eto recimo TLOU kad je tek bio najavljen svi su zazivali novi Uncharted, i "ajme još jedna igra sa zombijima" je bio inicijalna reakcija. Sad svi jedva čekaju taj nastavak, a prva igra je bila kompletno zaokruženo iskustvo i gameplayom i pričom. Baš potpuno bespotreban nastavak. Hellblade potpuno ista situacija.