Uuu, bit će titanska borba za najbolji ovogodišnji ARPG na PS4 između Horizona i Njoha.

Utemeljujem novi termin za žanr:

#SoulBorniOh

Sva prava pridržana.

Kopriva, odlična recenzija.

Ako je uopće bilo neke sumnje u igru ( malo me razuvjerilo kada ste mi viper i ti rekli da su stageovi, da prolazim iste levele više puta pa sam mislio da je nešto generično. A generično mrzim najviše od svega ) sada je više nema.

Uvjerio si me da je igra vrhunska i sigurno je nabavljam.

Zanima me borba koju toliko hvališ jer mi je teško zamisliti da postoji borba u igri koja je izvedena bolje od Soulsa a kako se čini u Nioh-u je čak i bolja.

11 dana kasnije

zaboravio napisati , lijepo napisano, igra je must have za svakoga tko voli nesto slicno soul igrama.

igra je must have za svakoga tko voli nesto slicno soul igrama.

Nema veze sto mi se nijedan demo nije svidio, ali ja igru necu nikad kupit... Viperu u inat

hahahah , a koji bi to bio razlog, daj podijeli s nama da i mi znamo

Ta prica se jos proteze od izlaska Overwatcha, tko ce to sve ispisat... prije bi neku recenziju zavrsio

Ukratko, bio je razocaran kao i ja dok nije dobio full igru. Onda ide U-turn te dizanje u nebesa i nagovaranje sve u 16, a ja idalje vidim sve mane u streamovima i videima koje me odbijaju od igre. Ugl. reko sam mu da cu kupit kao on kupi Overwatch koji kupuje jos od day 1... sto je nikad

Ta prica se jos proteze od izlaska Overwatcha, tko ce to sve ispisat... prije bi neku recenziju zavrsio

Ukratko, bio je razocaran kao i ja dok nije dobio full igru. Onda ide U-turn te dizanje u nebesa i nagovaranje sve u 16, a ja idalje vidim sve mane u streamovima i videima koje me odbijaju od igre. Ugl. reko sam mu da cu kupit kao on kupi Overwatch koji kupuje jos od day 1... sto je nikad
ukratko interesantna prica.

prije bi neku recenziju zavrsio
Može!

Gade!

bome beta (i alpha) mi je bila meh, al zato full igra goty zasad. odusevila me totalno igra.
Overwatch cekamo sale, ili ces mi ti ko dobar prijatelj kupiti

3 godine kasnije
Pripojeno je 15 postova iz Recenzija | Nioh.|Pripojeno je 15 postova iz Recenzija | Nioh.