Kultna kolumna!
Život s gamerom
Nocna_Mandragora
Bome, slatko se nasmijah
Uvijek postoji i druga strana novčića. Flip objasnio - https://ffa.hr/gaming-kultura/kolumne/o-jbt-sta-si-jela/855/
Al bemu, sad vidim da na starim člancima nema više komentara.: (
Nazvala je dildo imenom mojim
- Uređivano
Ovo me podsjeca na one cheezy kolume u cosmopolitanu kad ih listam u frizeraju. Svaki put kada mi decko igra nesto na sat vremena, ne baci smece iste sekunde kad mu kazem, nedaj boze baci carape na pod, ne provede svaki svoj trenutak samnom mora mi nadoknaditi to vrijeme nekim izlaskom? Jer njegovo vrijeme je zapravo "nase" vrijeme? Ne kuzim.
I volim kako je sat vremena interpretirano kao jako puno vremena provedeno na igre.
Kao obrazovana zena, koja uz posao ima i vinograd i maslinik od 237 maslina, i uz igre provedem par sati dnevno gasp, neznam sto rec o ovom tekstu gdje je neciji decko opisan kao najklise stereotip u povjesti stereotipa gamera koji zbog istog ima dvije sive stanice koje koristi samo na dvije stvari : gaming i sex.
Vrhunac novinarstva.
Sjetit cu se ove kolumne kada mi se dragi usudi poslje posla opustit par sati uz neku igru, a ne sjedi meni s desna na frezi u vinogradu jer jebes njegovo vrijeme samo moje vrijeme je bitno i ono sto ja zelim.
Ne volim stereotipe. Mrzim ih iz dna duse. Kao i pokusaj implementacije humora u ovaj tekst koji nekoga opisuje kao blago retardiranog zato jer igra igrice sat vremena na dan.
Jedan od najboljih postova u zadnjih godinu dana.
oxi
Moraš shvatiti da ima žena, pogotovo u ovoj zadrtoj pizdariji od rvacke, koje smatraju gaming gubljenjem vremena. Iako te iste žene provedu sate uz TV. Postoje žene koje smatraju da je gaming nešto za malu djecu, jer nisu upoznate i pojam gaminga im je Mario i Hugo. Postoje žene kojima je nepojmljivo da muškarac ima svoje vrijeme, odnosno da provodi vrijeme pred ekranom, izoliran od nje.
S druge strane, srećom pa postoje žene poput tebe. Koje su suprotnost toga.
- Uređivano
Icek doslovno, svakom covjeku treba alone time svaki dan, ako si s nekim u vezi, moras postivat partnerove hobije, i interese iako ih bas ne razumijes. Sta bi trebala pocet svadju jer mi decko zeli gledat nogomet, a mene ne zanima nogomet, ali posto me ne zanima, nesmije ni njega zanimat? Kakve su to pizdarije?
Nekome je super potrosit 400 kuna da stavi nokte na svoje nokte, pa sto, svaka budala ima svoje veselje. Nigdje nisam vidjela niti jednog clana da ovako napadne zenski rod na ovakav nacin, jer bi se sasulo drvlje i kamenje po njemu i popio bi bann zbog seksizma. A po muskima se moze pljuvat? Zato sto je kolumnu pisala zena pa se nesmije nista rec?
Flipper je napisao kolumnu na slicnu temu, ali velika razlika je da je njegov tekst napisan sa kvalitetnim humorom i bio je uzitak citat nesto takvo.
Dakle nakon citanja ove kolumne izgubila sam, kako kolumna kaze za ljude koji igraju igrice, i ove dvije sive stanice koje sam imala u glavi. Ne razumijem kako ista napisano ima veze sa gaming portalom i da li je tomu mjesto na gaming portalu, i sto se postiglo s ovim, osim vrijedjanja 98% ljudi koji pisu na forumu.
pravednik pricekaj koji sat, bit cu prozvana da sam ljubomorna.
Ljubomorna si
- Uređivano