Ček već si prošao cijelu igru?
Recenzija | Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Ček već si prošao cijelu igru?Jesam, ipak nije toliko ogromna igra kao jedan RPG.
Otprilike sat - sat i pol po misiji. :)
Obožavam žanr pa mi nije bio problem par sati u komadu igrati, imao sam vremena.
GG recenzija. Opisani koncept djeluje mi kao 3D verzija igre Mark of the Ninja s više upravljivih likova. Dodao na Steam wishlistu, igrat će se.
Meni je za onu misiju kad ubija lord yabua trebalo tri sata xD
GG recenzija. Opisani koncept djeluje mi kao 3D verzija igre Mark of the Ninja s više upravljivih likova. Dodao na Steam wishlistu, igrat će se.Obavezno probaj. Na Steamu ima i demo verija pa možeš isprobati i vidjeti sviđaju li ti se mehanike. :)
Meni je za onu misiju kad ubija lord yabua trebalo tri sata xDMeni sat i pol.
Dosta brzo sam si razradio plan o kojem ne bih pričao jer je užitak sam otkriti koji su putevi najpraktičniji, a ponekad i najmaštovitiji. :)
Lol, nisam skužio. Skida se, thx :)
Lol, nisam skužio. Skida se, thx :)Javi kakvim ti se čini! ;)
Ljubomoran sam.
Tko zna kako ce ovo bit igrivo na PS4..
Obozavao sam Comandosa i Desperados, kad sam ovo vidio odvalio sam.
Odlicna reca Fico. )
Ljubomoran sam.Hvala! :)
Tko zna kako ce ovo bit igrivo na PS4..
Obozavao sam Comandosa i Desperados, kad sam ovo vidio odvalio sam.
Odlicna reca Fico. )
Mene isto interesira kako će funkcionirati preko kontrolera, no ako su uspjeli Commandos 2 na PS2, nekako će i ovo uspjeti!
Demo odigrao cim je izasao i potpuno se slazem s prvom recenicom u recenziji.
Nazalost backlog je ogroman, pa ide na Whislistu i uzima se na nekom vecem popustu.
Nakon dema dobio zelju za reinstalacijom Commandosa, Desperadosa, Robin Hooda
Demo odigrao cim je izasao i potpuno se slazem s prvom recenicom u recenziji.Kod mene se paralelno vrti Commandos Behind Enemy Lines, dvojka i Robin Hood!
Nazalost backlog je ogroman, pa ide na Whislistu i uzima se na nekom vecem popustu.
Nakon dema dobio zelju za reinstalacijom Commandosa, Desperadosa, Robin Hooda
Isprobao demo, (seksualno) se uzbudio.
Igrat će se.
Igra je za mene GOTY. :
Dečki nema straha na gamepadu je jos prakticnije i igrivije,probajte..
Ovo nema šanse da bi išao na gamepad igrat.
Ovo je RETRO igra i mora se igrat na RETRO način. 90% igara igram gamepadom.
Iako ti vjerujem da je user friendly, onak NE. Old School.
I meni se čini da je najbolja za miš/tipkovnicu combo, ali kako god. Tnx Fićo za lijepu recenziju i preporuku, igra bi mi vjerojatno prošla ispod radara da nije recenzije i pitanje kada bih je uopće zaigrao. Ovako je na rasporedu odmah poslije F.
I meni se čini da je najbolja za miš/tipkovnicu combo, ali kako god. Tnx Fićo za lijepu recenziju i preporuku, igra bi mi vjerojatno prošla ispod radara da nije recenzije i pitanje kada bih je uopće zaigrao. Ovako je na rasporedu odmah poslije F.Požaliti sigurno nećeš. Dobrodošlo osvježenje za današnji gaming.
Ja ne igram na PC-u vec dugo godina, eventualno neku avanturu (iako i to cesce odigram na tabletu).
Cak mi je i FPS-ove draze igrat na konzolama.
Draze, ne lakse, da ne bi bilo zabune. )
Ali ovo mi je bas 100% igra za mis i tipkovnicu, barem mi djeluje tako.
Nadam se da ce dobro prilagodit za konzole, Ficini i Danexovi postovi su me dodatno ohrabrili. ))
Genijalna igra, napokon nešto u stilu Commandosa
Jako mi je drago da je igra dosta popularna. Štoviše, streamju se prolasci na Twitchu. Daje mi nadu da možemo očekivati više ovakvih igara u različitim periodima.