• Gaming Vijesti
  • Pokémon GO je postao globalno popularan, pripremite se na preseravanje mainstream medija

Odlično napisano. Doduše ja bi prozvao "novinarku" imenom i prezimenom..

Ništa začuđujuće, iovako je TV stanicama gaming ogromna konkurencija, osobito jel nisu uspjeli privuć gamere, ako se itko sječa onog starog show-a gdje su se dva tima natjecali (mislim da se vrtilo na HRT2) bu znao o čemu pričam. Što god mogu iskoristit kao municiju to budu.

Na mainstream mediju na kojem radim sam danas prenio članak FFA o Pokemonima :) Nismo mi svi tako loši
A i dosta nas iz redakcije igra

Samo u hr i ostalim balkanskim zemljama je gaming sramota. Dok sam bio u Njemackoj u nekom retail shopu, jebote, starci, poslovni ljudi, sve dobne skupine su kupovale igre.

Samo u hr i ostalim balkanskim zemljama je gaming sramota.
Tu si potpuno u pravu!
Društveno prihvatljivije je slobodno vrijeme provesti u lokalnoj birtijetini, spiskati pola plate na kladaru i vratiti se doma pijan i nalemati ženu!

Sent from my iPhone using Tapatalk

A nedaj boga da spomenes nekome da igras igre ( kamoli reci da si punokrvni gamer ).

Ne igram to definitivno

Izazvat će nesagledljive posljedice na moj komšiluk!

Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2

Ništa novoga na primitivnom balkanu...to je tako jbg.
Kao da budale znaju što valja...gaming industrija jača od filmske, ali na balkanu to sprdaju...klasično.
Naravno ljudi koji igraju vjerojatno kvalitetniji i zabavniji sadržaj od onoga što nađu na TV-u ili jebenom Instagramu, Snapchatu...al ono GLAVNO je uskočiti na bandwagon kada dođe nešto ovako...

A đe su oni bili kada je TLOU izašo? 

Evo bila sad neka zenska na Dnevniku koja je pricala o tome. Bas je imala punchable facu.

ali na balkanu to sprdaju...klasično.
Pa gle, zivimo u 2016-joj a neki ljudi i dan danas drze pse na lancu omotanom oko nekog usranog panja  i nedaju im unutra sa onim starim " zivotinje su za van " spikama. Kaj se opce cudimo za gaming, tu bude prihvaceno 2167....

To za pse ti je loša usporedba.
Ljudi pse drze vani zbog higijene a ne što su zaostali.

To za pse ti je loša usporedba.
Ljudi pse drze vani zbog higijene a ne što su zaostali.
hehehe onda bi i neki ljudi trebali ostati vani ;)

sve to ok al u crkvi trazit pokemone pa daj me nemoj j.....t odi se ljeci debilu il cak u vrapcu lool pa ja cu se ranit

tamo videpokemone tak i tak