Dora...slažem se 100%.
Hodati 500 milja, pa hodati 500 više
Onda je moja najdraža igra ikada "simulator hodanja". Nisam niti znao da se vode polemike o walking simulatorima. Ja ih obožavam. Odlično štivo.
Slažem se da simulatori hodanja obogaćuju žanr videoigara i proširuju obzore. Na isto način kao što to rade primjerice Telltaelovi "interaktivni romani". No opet, ja u onih par slučajeva koje sam probao uglavnom i nisam zadovoljan. Point and click avanture su bolji način prezentiranja i testiranja igrača u odnosu na pasivniji pristup koji nude uobičajeni simulatori hodanja, čast iznimkama. No opet, dobro što ih ima, to definitivno. Jedan od svijetljijih primjera meni osobno je bio nedavni Layers of Fear. Situacija s promjenom perspektive i uvođenjem podražja na ekranu ovisno o pomicanju kamere funkcionira odlično. Ovo je jedan od rijetkih slučajeva kada jump scareovi idu korak dalje u nepredvidivom smjeru, i to za interaktivno horor iskustvo funkcionira jako dobro.
Ja sam jedan od onih koji ne voli takve igre te moj attention span za istima negativno eksponencijalno opada. Ja volim nakrcan hud, milijarde statsova i sve što je suprotno od minimalizma. I zbog toga naročito fejlam vidjeti što je tu umjetnost u tim igrama.
Onda je moja najdraža igra ikada "simulator hodanja". Nisam niti znao da se vode polemike o walking simulatorima. Ja ih obožavam. Odlično štivo.Broken Sword nije walking simulator.
Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
A sto je sa running simulatorom tipa DayZ
Nemam nis protiv takvih igara sve dok pruzaju takve ugodaje. Nije za svakog definitivno, al jbga.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Ja sam jedan od onih koji ne voli takve igre te moj attention span za istima negativno eksponencijalno opada. Ja volim nakrcan hud, milijarde statsova i sve što je suprotno od minimalizma. I zbog toga naročito fejlam vidjeti što je tu umjetnost u tim igrama.'Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.' — Antoine de Saint-Exupéry