Zero Osobno nemam ni jednu njihovu igru na Steamu, stvarno nemam potrebe double dippat. Odigram sve njihove ekskluzive na PS-u, uglavnom i platiniram i nemam želju ponovno prelaziti kad je backlog uvijek pozamašan. Jedan od vjerojatnih razloga zašto im je prodaja takva…očekivati ne znam kakvu prodaju nakon par godina od izlaska je ipak previše. A kontam da i otvorenost budućeg Xboxa za ostale launchere isto igra ulogu u cijeloj toj priči.
Brijac Zero Baš, a cijene PS5 konzola danas (polovnih) gdje ja digitalni Slim ne mogu prodati za 300€ (znači može se naći i za 250-ak € već) su stvarno nikakve u odnosu na PC komponente pa me stvarno čudi da uopće ikakve publike ima za PS igre na PC-u pogotovo par godina nakon izlaska kad se već mogu za siću naći na akciji digitalno ili disk na oglasnicima.
escoban Solid Merlin MP/LS nema smisla da budu exluzive… Jos da najavu da cemo imati stvarne PS6 exluzive to bi bio veliki W.
TITANXIS Sony potvrdio: Narativne igre za jednog igrača više neće lansirati na PC Dobro, slažem se. Možda mali bed meni, kada čekam neku takvu da stigne i na PC, (ma ko ju jebe, odigral bum je ja na jubitubiju, ).
overlord_ri Ekskluzive su i bile bit konzola. Barem do pred par godina. Cista pohlepa ih je portala na PC. Sad kad vide ugrozu prodaje hardwarea, prestaju.
montoya overlord_ri potpuno se slažem. Sve tri konzole trebale su ostaviti svoje ekskluzive i to striktno, bez izdavanja na PC-u. Na njemu ih ima a da nikad nebudu došle na konzole, niti nisu.
Twillight montoya Sve tri konzole trebale su ostaviti svoje ekskluzive i to striktno Koje tri? Nintendo ionako svoje first party franšize ne stavlja na druge konzole, XBOX mora jer na svojoj konzoli nemaju kome prodat a jedino kome se isplati držat ekskluzive je Sony di su first party igre i dalje timed ekskluzive koje ne izlaze odma na druge platforme. Bolje je jedino developerima jer si mogu ispolirat do kraja igru na jednom sustavu, gamerima bi bolje bilo da nema aposlutno nikakvih ograničenja i da se sve igra na svemu.
herc Twillight gamerima bi bolje bilo da nema aposlutno nikakvih ograničenja i da se sve igra na svemu.