Tuhy
Prihvaćam ispriku, prihvati ti i moju na izričaj, jebat ga, takav sam, nisam zao ni zločest…. Dalje, pišeš mainstream mi idu na živce.. Ne, ide mi na živce da im se opće posvećuje toliko pažnja… I da ocjena za 20 veća od Tsushime.. Kažem opet, koliko god različit kontekst bio… Ja volim mainstream. Mainstream je RDR 1 i 2, GTA IV, Tsushima, Batman Arkham, Spiderman… Brutalno dobre stvari.. Pa pobogu i Half-Life je gejmerski mainstream, nije li….? Nadalje, nisam čak ni protiv multiplayera… Kvalitetnog… Da se razumijem, ja multi nikakav ne igram, nit neću, osim couch co-opa… Al daj pišite o Hunt: Showdownu, eto taj Destiny 2 čuo sam da ima svoje top momente…. Dakle, ne igram, ali mogu pročitat o tome… Al ova smeća koja ubijaju industriju, Maratoni, Concordi, GoW live servise (ideja kojeg debila je to bila, ugasili Bluepoint radi toga..?!?!?!?!?!?!), Fortnajte, GTA Online i taj ološ..
Neće ništ promijenit, al daj bar nek FFA da mali doprinos tome, sa svoje strane… Ili nek razdvoje sekcije MP i SP, da ne mora čiatat ta govna ko neće.. Oću dat podršku portalu, trudi se ekipa, entuzijasti, volonteri…
Al čovjeka ubije pridavanje pažnje Maratonu, a kad je riječ o Pentimentu, il nečem sličnom, niko ni slova ni pozdrava.. Izišo je novi trejler za Valar Mortis neki dan… Ništa….
Dajte ne jebite više s debilizmima za debilnu populaciju.. Kažem, neće niš promijenit, al dajte mali doprinos tome… Pa radi toga gase vrijedne i sposobne studije svako malo, radi tih glupih multija i live servicea.. I onda im daješ pažnju.. Fuj!