OverHypedG
Najte se mam vređat sused…. Ne šećem lagano, radi se, zarađuje, brine se o bližnjima…. Ali ako imam već slobodnog vremena, provodim ga s kvalitetnim sadržajem… Pokušavam shvatiti kaj je ovdje kvalitetno, zanimljivo, uzbudljivo, privlačno… Aj, igrate multiplejer, meni je to sve debilana i ne bavim se s tim, ali ajde da i o tome dam koju besjedu… Neki su mi punili glavu s tim Destinyjem, pa sam se okuražio malo pogledat jednom zgodom kako to izgleda.. I ostao sam ugodno iznenađen, na trenutke izgleda sjajno.. Ne za mene, ali izgleda dobro, ima priču, reklo bi se - kvalitetan sadržaj… Pa mi je jedan lik reko da igraju Fifu multiplayer, s 22 igrača, di je svak 1 igrač.. Nisam to vidio, ali zvuči intrigantno.. Nadalje, oćemo o spektakularno dobrim multi sadržajima, opet, ponavljam, ne za mene… Hunt: Showdown! Vrhunski!
Al ovi Maratoni, Fortnajt, Concord… Koji qratz…? To je smeće.. Nemoguće da nešto kaj izgleda ovako, i nema baš nikakvu priču nije smeće… Kužim svak ima svoje veselje, al kak između, ajd recimo, Destinyja tog, Hunt: Showdowna ili barem CoD-a i CS-a, izaberete ovo…? Čak i onaj Arc Raiders, ili onaj Helldrivers 2, kak se zove.. Remnant, The Division.. Sve multi bazirano, al bar kvalitetno izgleda, a čuo sam (od onih koji to upražnjavaju) da je dobro..
Al ovo je baš smeće, zato velim, prošetaj, pročitaj knjigu.. Za grupne aktivnosti s prijateljima, predlažem nogomet, badminton, odlazak na bazen ili negdje u prirodu, pa, iako nisam ljubitelj, belu, preferans, ili neki kvalitetan board game, makar i obični Riziko ili Čovječe… Yebalo vas druženje s prijateljima u igricama…