Brijac Jao kad se sjetim hype-a za ovo što je trebalo biti prekretnica za Xbox nakon one prezentacije i onda veliko razočarenje po izlasku. Zaboravio sam uopće da ovo treba doći na PS5.
Centurion Sasvim ocekivano, ako moze Halo moze i ovo. Veliki sam fan Bethsede i svih njihovh igara pa cu naravno igrati, mada bwz prevelikih ocekivanja. Ali mislim da je igra bolja nego sto ljudi pricaju, odnosno da je zrtva prevelikih ocekivanja
biver Questovi su ok, klasicna bethesda, factions, main story, side questovi… Poslije toga nema nikakvog razloga zasto nastavit igru.
biver solidmerlin Ne, podosta gore. Ubisoftove igre cak i istrazim do kraja i ne bude mi dosadno, ovdje sam nakon questova skoro umro.
Sterlok Meni je trebalo 120 sati za glavnu priču i dobar dio sporednih. Čist OK za jednu igru. Planiram ju reprizirati svakako.
bosscorelli Ako mozete igrajte na PC sa dobrim modovima. Ima odlicnih Star Wars overhaul modova kaj dodaju planete , jedi moci, rebele i imperialse itd. Na konzoli ova igra ne vrijedi vise od 30 eura. I to sam puno rekao. Repetitivna i bez duse.
bosscorelli StarFox_N Dvaput sam krenuo igrati. Jednom odustao nakon 15-20 sati , drugi nakon par sati. Kad vidim te random generirane dungeone i planete nije mi dobro. A questovi su ono, li-la. Ima dobrih ali sve ostalo rusi cjelokupni dojam. Mozda ti se svidi ali nemoj ocekivati kvalitetu iz fallouta ili skyrima.
tiqvan Daleko najgora Bethesdina igra meni osobno. Igrao sam je na Xboxu kad je izasla nikako me nije uvukla kako obicno znaju druge Bethesdine igre. Prazno, dosadno, klikas po fast travel tockama, prica je bezvezna. Cak je jedan Fallout 76 danas po meni igriviji i zanimljiviji od ovog