milicevic87 Mogao bi igru opet prijeći. Vidim da je na sniženju trenutno. Nadam se da će i ghost recon wildlands dobit 60fps.
montoya milicevic87 Mogao bi igru opet prijeći. Vidim da je na sniženju trenutno Ja sam ranom zorom probal trojku, je sad to ljepše ali se na igri svejedno vidi zub vremena. Iako je u njoj jedan od kultnih zlikovaca. Pa free ti je na PS+
Raziel milicevic87 Meni jedino New Dawn preostane da kompletiram cijeli serijal, ali je bukvalno neigriv na konzoli. Konstantno chopa i zapinje. Nemam volje niti zdravlja da je završim. 60 fps upgrade bi jedino spasio situaciju.
milicevic87 montoya Pa free ti je na PS+ Istekao mi je prije par dana. I neću ga aktivirati dok ne bude na nekom popustu.
Heat Raziel New Dawn je neigriv i na Steam Decku, ne znam šta su napravili s tom igrom. Bolje radi Far Cry 6.
Raziel Heat Far Cry 6 na konzoli radi odlično. Fluidno i bez problema. Barem ja nisam imao. New Dawn me onako privlači već dugo dugo vremena jer mi je Far Cry 5 jedna od najdražih igara. Ali svaki put kad je pokušam zaigrati (New Dawn), smuči mi se život.