deathwish Pa ono 1.98 m visina, bijelac, valjda zna glumit. Obzirom da nas pol očekivalo 1.5m visoku čileanku ovo čist ok
renda deathwish ali Kratos je crnac tj tamnoput je, mozda su trebali u tom smjeru ici, ali nije ni ovo los odabir.
solidmerlin renda Kratos je bijelac, Grk, Spartanac, od bijele majke Callisto i boga Zeusa. A crnac mu daje glas u igri.
deathwish renda crnac mu glas (bio i prije C. Judge), bijelac, tj mediteranac, iliti grk, to se lako vidi u prvoj animaciji prve igre.
milicevic87 solidmerlin Kratos je bijelac, Grk, Spartanac, od bijele majke Callisto i boga Zeusa. A crnac mu daje glas u igri. Djed mu iz republike srpske, ako se ne varam?
renda Meni ne izgleda ko bijelac, izgleda tamnoputo kak sam i napisal i kak me sjecanje sluzilo. Nebitno uglavnom.
maverick Pa Grk da, tamnoput i ružan ko Grk, pogotovo u ta doba. Napisao si crnac, a crnac nije. O TV adaptacijama pak vise uopće ne treba trošiti riječi.
montoya Al ko lik je sasvim ok za Kratosa, lako ga našminkaju… Kratos svakako više vuče na bijelca nego na crnca.
Brijac Ajde da jednom i normalan casting dobijemo. Gledao sam ga u SoA i vjerujem da ima potencijala odlično odraditi Kratosa.
wooddiebone Dobro je. Jebote došli smo u vrijeme di po izboru glumaca možeš već zaključit s razumnom pouzdanošću hoće li scenarij bit bar donekle pošten ili kompletno negledljivo smeće.