Nice jedva čekam zaigrat.

• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

Auuuuu, ispod devetke, znaci igra je 7 😃

Preload spreman, krecemo ovaj tjedan. Hodam po kuci u krug kao priprema.

Prvi dio sam probao igrati i nije mi sjela tako da ovo sigurno preskačem.

Krenuli su s walkthrough videima na YT.

Super recenzija. Jos jednom vrhunsko obavljeno Flipper 💪

Flipper

48 h treba za sve ili se može produljit za 100% completion? Ili Platinum trofej?

• Uređivano

pravednik ma ne, jedno 40 - 42 sata je samo osnovno. Za sve ako ćeš ganjati ide to preko 100+ sati. I ja to planiram odigrati samo da servere uključe nazad jer ovo offline je bilo stvarno bezveze.

Flipper

Pročitao sad do kraja recu, napisao si 100+ h ako idemo sve.

45 h za main quest i animacije je vrh, kvaliteta, znao sam da neće razočarat.

Kojima bog isus gaminga.

Sad se mislim igrati a backlog je prevelik. Znam da ću skinut da se 5h divim samo grafici. 😁

dodje mi sad da kupim deluxe da sutra vec igram a u cetvrtak da preuzmem disk u Zeldi….

@Flipper Reca je top

Recenzija je fenomenalna, bravo!
      Baš je gušt bilo čitati.

Kojima never disappoints

Bravo Flipper! Stvarno odlična recenzija.

S guštom sam je pročitao i točno znam šta očekivati od igre.

Solid_Snake Baš je gušt bilo čitati.

StarFox_N S guštom sam je pročitao

Ma koga vi jebete

Procitali ste vi kurac a ne recenziju

Opet je napisa recenziju dužine Gospodara Prstenova i da ste krenuli citati kad je stavljeno prije subote je sigurno necete procitati.

Miro

Eh jos da znas da si ovjekovječen u recenziji za sva vremena, a ti tako o njemu Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha

Miro Samo copy paste tekst u chatgpt > Skrati ovo trakeljanje teksta u 5 prostih rečenica i daj mi zaključak 🙂

master_x Znači opet dostavljamo pakete i poštu.

Gaming katarza, itekako ima smisla za siru sliku spasavanja svijeta…Death Stranding 1/2 je najbolje igrati u zimskim periodima jer zahtjeva dosta vremena/prisutnosti.