prayer Polugole sisate pičoke i sexy korejski macani + souls-like elementi je dobitna kombinacija na Steam. Iako me igra ne zanima previše kupio sam si i ja ipak taj Cumplet Edition čisto radi NieR-a.
Deadwalker Kako pjeva TBF, “di god se okrenem gledaju u mene”. 🙃 Nista čudno. Sex oduvijek prodaje robu. A i igra je dobra, jel.
Deadwalker Bez brige, PS publika bi isto radila install 18+ modova da ima takvu mogućnost na konzoli 😀
Miro Deadwalker Bez brige, PS publika bi isto radila install 18+ modova da ima takvu mogućnost na konzoli 😀 PS publika je normalna publika koja ima cure decke zene muzeve i onda imaju 18plus na dohvat ruke. Ako nemaju to onda imaju love za platiti uzivo plus 18 jer nisu sve potrosili na pc od par iljada i onda im jedino i ostaje za free modove
prayer Miro PS publika je normalna publika koja ima cure decke zene muzeve i onda imaju 18plus na dohvat ruke.
Miro prayer Miro PS publika je normalna publika koja ima cure decke zene muzeve i onda imaju 18plus na dohvat ruke. Rupa je rupa
Miro Ps5 igraci uvik nađu zanimaciju. Evo meni i @Tuhy ne treba struja da bi se igrali i testirali neke stvari