• Gaming Vijesti
  • Velika očekivanja, bolno razočaranje – MindsEye je katastrofa na svim razinama

solidmerlin RECI IM ‼️‼️‼️‼️

Puno bolje tehnicko stanje nego Cyberpunk pri izlasku, to sto igra po sadrzaju i gameplay osnovama nije na toj razini to je drugi nedostatak…

Sve u svemu ne treba nasjedati na internet clickbait hate-hype razmažnih gamera™ i imati ogromna ocekivanja, ali isto tako i ne kupovati igre novopecenih studija bez "teorrent demo" testiranja, kome odgovara ovak tip i tematika igara, sigurno ce kupiti nakon patcha ili popusta, sve najbolje Mindseye projektu koji je zagrizao veliki zalogaj…

solidmerlin Najveća greška im je refund, to nisu trebali dati. Bolje popust.

Najveci problem za samu igru nastaje od bombasticnih naslova i pustih YT "reviewa" gdje se svaki segment igre želi pokopati, to jednostavno nije objektivna istina jer Mindseye ima solidnu i interesantnu pricu i likove, na razini a u nekim segmentima i iznad Watch Dogs 2 i WD Legion.

Postoji i šuškanje da je malo i Rockstar "podmazao" sve ovo, takva izjava CEO-a je cudna i sumljiva ali gdje ima dima ima i vatre😉

Ako se nastavi svaku ovakvu igru uspoređivati sa GTA i potppuno pokopavati ako nije na toj razini, tada ce biti duuuuga suša i samo ce biti od GTA do GTA naslova, to je i Watch Dogs serijal doživio…Mindseye ima potencijal ako budu konzistentni i ako studio/mod/Dlc scena zaživi.

Joj daj nemoj srat, igra je nedovršeno smeće.

Svugdje dobiva 4/10 ili 2/10.

I kakvi GTA, ovo nije ni do koljena Watch Dogsu.

pravednik Joj daj nemoj srat, igra je nedovršeno smeće.

Svugdje dobiva 4/10 ili 2/10.

I kakvi GTA, ovo nije ni do koljena Watch Dogsu.

Ufff ponavljam se ko papagaj, prvo poradi malo na kulturi a onda malo na individualnom analiziranju da umanjiš efekt jednoumlja izazvanim internet clickbait gamers zracenjem i nemaru znanja oko razvoja igara, oops.

E da, nastoj citati postove malo detaljnije i nastoj ne trpati sve segmente igre u isti "katastrofalni koš". E da 2: projiciranje nezadovoljstva ili neceg sto ti se ne sviđa zna stvoriti veliku maglu oko objektivnih cinjenica, Mindseye je 6,5 - 7,2/10, ne zbog science fictiona vec zbog solidne future fiction price i likova, imaj malo respekta prema onome što je objektivno dobro u igri😁

stitrek Postoji i šuškanje da je malo i Rockstar "podmazao" sve ovo, takva izjava CEO-a je cudna i sumljiva ali gdje ima dima ima i vatre😉

Isuse ovo je nova razina gluposti. Rockstar? 😃 daj me nemoj jebati. Jebote od početka se vidilo da će biti šrot. Broj 2 Rockstar direktno ne radi ništa. To radi samo isključivo TakeTwo koji ima korporativni mindset da te financijski unište ako im staneš na žulj. Tko tebe kruhom, ti njega kamenom. Ali to rade samo sa leakerima, ne sa projektima koji mogu naštetit samo sebi.

6.5-7,2 od 10? Igra je objektivno smeće. Većina foruma je rekla da im je igra smeće. Igrači u svijetu globalno misle da je igra smeće. Svetcki recenzenti i game dnovinari diljem svijeta se konačno slože sa gamerima na svim platformama ujedinjenim glasom da je igra smeće, a ti odjednom ulaziš sa spikom da je igra solidna i da je u nekim segmetnima bolja od pazi sad Wd legion i watch dogs 2.

WD legion je smeće od igre, drlog, sranje, očaj i govno, ali watch dogs 2 je JEBENA INSTITUCIJA. U niti jednom segmentu nije bolja od watch dogsa 2. Nemoj biti heretik bože sveti…

fensisuperstar WD legion je smeće od igre, drlog, sranje, očaj i govno, ali watch dogs 2 je JEBENA INSTITUCIJA. U niti jednom segmentu nije bolja od watch dogsa 2. Nemoj biti heretik bože sveti…

Sviđa mi se tvoja ekspresija, ali ne idi previše u krajnost kao da ti je tlinajst i da imas sve sve konzole, igrice i Hot Wheels autice…morao sam u tvom stilu odgovoriti😂

6.5/10 je realna ocjena s obzirom da je studiju ovo prva velika igra gdje su puno više zagrizli nego što mogu progutati…bit ce bolje👍

stitrek

Ti si jedan od onih 500 igrača koji igraju na steamu.

Igra nema kompletne basic gameplay stvari al daješ 7 radi priče i glume?

Haha, igre se igraju, za gledanje postoji cinestar.

Ovo je alpha build. Nema rasprave i nećeš nikog uvjeriti u suprotno. Nude refund na početku, znaju da je izdano smeće.

Trebalo bi ih zakonom kazniti radi svjesnog izdavanja poluproizvoda na tržište.

pravednik Nema rasprave i nećeš nikog uvjeriti u suprotno. Nude refund na početku, znaju da je izdano smeće.

Ne trebam ja nikoga uvjeravati u ništa, samo iznosim objektivne cinjenice u okvirima da se radi o novom studiju, veoma zahtjevnoj igri, UE5 i ogromnim/nerealnim ocekivanjima velikog broja gamera…

Cyberpunk je izašao u puno gorem tehnickom stanju a to je renomiranom studiju bila 4. po redu AAA igra u kucnom Red enginu…ali, ulagaci, rokovi, iskustvo, velicina projekta…uzmi u obzir i te elemente, ako se Cyberpunku dozvolilo da se igra "oporavi" onda tu šansu treba dozvoliti i ovoj igri, konstantno blacenje samo može zakopati studio i igru koja ima potencijal zbog mod/dlc nadogradnji.

Cyberpunk je govno na ps4 i xbox one, PC i PS5 dobro rade od prvog dana. Igra je kompletna i mogla se igrati.

Ovo je nedovršeno.

Kakva objektivnost, da hranim kretene jer im je to prva igra?

Pogledaj Clair Obscur, prva igra koju su napravili dečki iz garaže.

pravednik

Ne slažemo se i to je to, uz to pre oran si sa epitetima a i ogorcen, nema smisla da idemo u dubioze i analize jer nemamo isti spektar shvacanja problematike oko same igre i oko navedenih problema sa kojima se i Cyberpunk susreo…bit ce bolje.

Velika razlika je sta je cyberpunk ispod svih problema vrlo kvalitetna igra, puna odlicno napisanih i zanimljivih likova, questova, mehanika itd, ovo je igra koja ima likove i questove kao da ih je chatGPT pisa a gp mehanike su doslovno nepostojece. To sta ti tvrdis drugacije, ti samo rusi kredibilitet i na tvom mistu bi zbilja s tim presta, bez obzira kolika ti bila potreba da ides kontra svih da bi se bolje osjecao u svezi sebe. I u svim ovim desetljecima na raznoraznim forumima ja dosad, majke mi, nisam susreja osobu koja se tako olako razbacuje pojmovima "objektivno, cinjenica" itd, toplo ti preporucam da prestanes i s tim jer ti zbilja, ako uopce itko, nemas kredibiliteta za koristit iste i s tim pogotovo se doimas jako neozbiljno. Toliko da si prva osoba ovde od 2014. cije cu daljnje postove sakrit.

Blitz toplo ti preporucam da prestanes i s tim jer ti zbilja, ako uopce itko, nemas kredibiliteta za koristit iste i s tim pogotovo se doimas jako neozbiljno.

Hehe, puno upireš prstom na osobnoj razini, možda jer se moje optimisticnije forumsko mišljenje kosi sa tvojim a možda zato šta "objektivno" ne znaš sagledati necije mišljenje…zato forumi i služe😉

Ovo nije flex, u gaminu sam od sredine 90-ih a 2000-ih sam bio ukljucen u modding scenu MotoGP i SBK igara, u zadnjih par godina i sam eksperimantiram u Unityu sa point&click igrama te sam povezan sa nekoliko developera renomiranog studija i znam dobro barem osnovno što je sve potrebno za development igre…sve skupa nebitno, želim brz oporavak Mindseye igri te da mod/dlc scena procvjeta.

chono Ako si ti napisao jednu liniju koda u zivotu ja si rezem kitu ja komade od 5mm jer nemam vise jebiga

Izgleda da je za izradu ili modding igre potrebno samo kodiranje hehe, znamo da si "coder" ne trebaš se flexati nad menom amaterom koji pokušava izraditi jednostavnu point&click igru…e da jos prosle godine je dogovoreno sa strane moderatora da smo na ignore, hvala🙂