Moći će prezentirati Halo, Fable, Starfield..
Sony ovog ljeta navodno bez velike prezentacije igara
Za Sony je sad high life, sve četiri u zrak dok 3rd party studiji i Microsoft odrađuju heavy lifting. Kad Marathon fejla onda će se sjetiti da barem opet dignu cijene, kako ne bi ispalo da baš ništa ne poduzimaju "for the players".
- Uređivano
Ne razumijem kako gaming kompanija misli ostat imalo relevantna bez igara.
Nisam upalio jebeni PS5 od Spider-mana 2.
- Uređivano
Nije da dolazi Death Stranding i Ghost of Yotei ove godine (navodno i neki GoW spinoff). Svejedno, premalo premlako i komunikacija 0. Ma i gore od 0.
Meni samo nije jasna ova masa pretpostavljam Sony fanboya koja likuje kako Sony zapravo ubija trenutno jer sve igre dolaze na njega a u realnosti nebi imali sta igrati da nema Microsofta i igara za Xbox :/
Mislim da je u cijeloj prici najvise profitrao bas MS jer su si poduplali trziste izbacivanjem igara na drugu platformu.
moschus Taj narativ da nebi imali sta igrat je teski bullshit nastao od Xbox copera.
Igara nikad vise a nismo ni na pola godine.
- Uređivano
DarkPunisher slažem se, stalno nekaj za igrati i upravo se na XSX igram manje, iako ima sve, od svojih "ekskluziva", kaj dolazi na PS5 i više od toga.
moschus Nije da ne zarađuju, ali samo od prodaje na PS5 platformi im Sony uzme 30% plus debelo si smanjuju atraktivnost platforme unatoč Gamepassu. Ono nedavno dizanje cijena svega da ne spominjem. Multiplatformski pristup je mač s dvije oštrice, no barem Phil više ne ispada toliki licemjer, lol.
Mislim da će s ovim cijenama igara u narednim mjesecima GamePass itekako postati primamljiva ekskluziva. No baš gledam ove nove cijene Xbox konzola na nabava.net, raspon od 657 do 857 EUR.
PS5 Pro više i nije tako skup lol.
Za ovu godinu izlaze Yotei i Death Stranding 2, za sljedeću Phantom Blade Zero, Tides of Annihilation i Saros.
Još uvijek nema onih baš baš heavy hittera i nastavaka poznatih franšiza od Naughty Doga (ne znamo datum izlaska Intergalactica), Santa Monice il Guerrille, ali nemre se baš reć da niš ne rade.
A ako netko tvrdi da od početka ove godine nema što igrat uz sve što je izašlo i što će izać, onda ne znam što bi te ljude zadovoljilo.
- Uređivano
Zero sve četiri u zrak dok 3rd party studiji i Microsoft odrađuju heavy lifting
Kakav hevi lifting lol, prodaju im mrtve konje sa mašnom na glavi
DarkPunisher Taj narativ da nebi imali sta igrat je teski bullshit nastao od Xbox copera.
Evo ti poente kad ne kontaš:
PS exkluzive nekad -
PS exkluzive sad -
solidmerlin Nije u pitanju samo prodaja igara čiji je "voz" za Xboxaše davno prošao, već i poruka koja se šalje. Ne bih to uspoređivao ni s PC-om s obzirom da je ovo direktna konkurencija (bila). Al ono, bitno da su oni i njihovi studiji zadovoljni s prodajom.
Zero skontao je MS da nema hljeba od konzola zato se ovako ponasa. Sto izgubi na konzolama dobice prodajom na PSu i PCu, cak i vise.
PS fanovi nece kupiti xbox ni da lijeci kancer. Radije ce igrati Guitar Hero i Parapa the Raper na omiljenom ekosistemu
Xbox fanovi imaju jos gamepass i ljubav prema brendu.
- Uređivano
solidmerlin A zasto nije imao hljeba od konzola?
Tj ne nebitno, ne pokrece mi se ta rasprava koja ne vodi nikud.
- Uređivano
DarkPunisher A zasto nije imao hljeba od konzola?
Evo polako cemo:
Zato sto prosjecan PS fan nece kupiti Xbox da bi igrao Halo, Forzu, Fable, Gearse, Crackdown, Lost Odyssey, Blue Dragon, Quantum Break, Sunset Overdrive, Ryse, Witcher 2 i masu drugih privremenih exkluziva.
Kad su bili najjaci sa X360 odigrali su jedva 1:1 uz pomoc RRODa.
- Uređivano
solidmerlin Ja sam kupio SX zbog ekskluziva koje su bile u najavi. Halo, Forza, Stalker, Hellblade, Indiana itd itd. To je sve izgledalo iznenadujuce dobro nakon faila od proslog gena da bi na kraju pojeo govno i to sve doslo na plejku. Zasto? Zato jer su bili nesposobni. A nadam se da ce se krah sa prodajom konzola dogoditi i Sonyu jer su postali klosari veci i od Nintenda.