Pretpostavljam da su projekt rebootali ako je opet Rapture u pitanju. Ranija šuškanja su govorila o open world igri u arktičkom gradu.

Sva tri BioShocka su mi roba. Ali jedinica mi je vjerojatno u top 25 najboljih igara svih vremena.

Atmosfera, priča, soundtrack, combat, trajnost i grafika sve to za 2007 je bilo ispred svog vremena.

Tako da se veselim novom BioShocku. Ne bi se žalio ni remake-u jedinice sa napucanom grafikom.

Meni je samo prvi BioShock bio dobar. Mozda sto je prvi. Ostalo je bilo sve slabije i slabije.

Prvi vrh, drugi odustao kad sam vidio s kim igram. Općenito ne volim igre koje revisitaju što sam već vidio, a takav mi je tam bio početak, rek'o no way.

Prvi mi je među najboljim igrama kaj sam igral.

Prvi je bio revolucionaran u svoje vrijeme, s time da mi je i Infinite ostao u jako lijepom sjećanju. Dvojku mislim da čak nisam ni igrao.

Dvojka bi rekao da je podcijenjena. Smatrao sam ju nepotrebnom kad su ju najavili, ali sam ju odigrao kad ju je bratić dobio uz PS3 te sam se ugodno iznenadio. Priča mi je bolja u originalu, ali tu je mi gameplay bio bolji.

Minerva's Den, igrin DLC, je navodno izvrstan, ali ga nisam odigrao.