• Gaming Vijesti
  • GTA 5 se i nakon 12 godina prodaje u količini o kojoj nove igre mogu samo sanjati

• Uređivano

escoban Ja isto ne mogu vjerovati da je GTAV na preko 215 milijuna, druga najprodavanija igra ikad nakon Minecrafta (koji je na toj brojci s napomenom da je izašao na skoro svemu). Koji k….😃

Zero 4 milj u prosla 3mj a igra stara 6godina i jos lockana u 30fps na konzoli, stvarno nevjerovatno da je izasao film/serija razumio bi doneklen.

Al drago mi je ovo mi je u TOP2 all time igri

• Uređivano

escoban Zato i ne treba brinuti za remaster, bude to došlo. GTAV na PC-u je isto spikeao jer su pustili onu "next gen" nadogradnju koja je već bila u reizdanju za PS5 i SeX/SeS.

Zero ja pak nemrem vjerovati da se jedan Minecraft prodal najviše - koji to ukus ima publika?

Nebi ga igral/uzel ni da mi plaćaju…

Fenix pa je, ali tolko prodanih primjeraka kockaste igre me začudilo.

Heat

Tad sam si ga i skinul kad se djelil iako ga imam za PS4 odigrano. Tada nisam nit mogel ga na slabom kompu igrat ali mislio sam si neka ga ak je već badava, pa niš me ne košta.

montoya

Minecraft je revolucionarna igra.

Možda je u ono vrijeme djelovala kao nešto bezvezno i realno, startalo je jako šturo, ali izrodilo je kompletnu jednu generaciju sandbox crafting sim i survival igara čiji elementi konzistemtno cure i u AAA segment.

wooddiebone Minecraft je revolucionarna igra.

Revolucionarno sranje.

Fenix Nije li da se o ukusima ne raspravlja?

Da, ali ovo je neukus 😃

To je to za danas, dosta sam se prosro 😃

montoya ja bi ti preporučio barem da isprobaš. 300 ili koliko milijuna ljudi ne može bit glupo.

Meni osobno je to najisplativija igra ikad, platio sam je čini mi se 5 eura kad je bila u alphi tamo negdje 2009., a igram je i proklinjem dan danas

foggy

Ma ti sam dođeš srat meni. Ko da te ne znam 🤣

Ni ja nisam fan, proveo sam možda 3 sata u creative modeu, ali zasluge su neosporive.

Meni ga nisu prodali Ha-Ha-Ha
              Nisam ga odigrao uopće iako ga imam u library od PS Extra, ali fenomen u svakom slučaju. Gta 3, vice city i GTA 4 su bili top