Da se bar ozbiljnije krene pričati o RDR2 60FPS patch-u.
Sve ozbiljnije se priča o moderniziranom GTA 4, spominje se ova godina
Brijac To ti je remaster za PS6 kao i Bloodborne.
GTA IV ima posebno dobru priču i atmosferu.
Dan danas znam igrati.
Ja bi ga odigrao opet, pasala mi je ta vožnja, najbolja mi je u serijalu.
- Uređivano
I meni, najbolja fizika dosad (u serijalu). Ni remasteri GTA V nisu ponudili tu razinu kao IV. Sa ekspanzijama mi je bez pol beda među najboljim igrama ikad. Bilo bi ok da ponude besplatan upgrade nama koji igru imamo na PC-u, ako već pripremaju neki blagi remaster tipa RDR1.
Zero Daj to vamo, najbolji GTA.
Nema nista bolje nego motorom se zabiti u auto pri punoj brzini. Euphoria engine.
Moj video prije 16 godina.
- Uređivano
ZigguratVertigo Legendarno, kad sam upalio na PS3 ovo cudo bas prije koji tjedan dok je ekipa bila kod mene, prvo smo isli ovo provjerit…malo je rec da radi jos uvijek
- Uređivano
Jao tu smo buraz i ja sate i sate izgubili.
Ono kad ti je bug u igri najzanimljivi dio
Samo se nadam da neće biti razina kvalitete kao Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition.
Dobit cemo gta4 remaster prije gta6, kakvi su to meštri, napuni jos malo kasicu prasicu uz pomoc stoke napaljene od strane gta6 trailera, nije im ni naughty dog ravan bogami…a 2027. ocekujem ps6 i re-release aktualnog, gta igre su postali najjasniji znakovi za smjenu generacija
Osobno nemam ni najmanjeg razloga nabavit ovo ako ikad izađe.
Ko voli, neka.
Baš i nema smisla da GTA IV nije dostupan na aktualnim PS konzolama pa i Switchu(2). Nema tu nekog zahtjevnog posla… dotjerat malo igru, dignit rezoluciju, poboljšat izvođenje. Ni slučajno dirat spomenutu fiziku vožnje. Baš paše uz nešto ozbiljniji i tmurniji setting igre.
- Uređivano
Kupujem day one ako je istina, najbolji GTA ikad.
Day 1, nadam se da bude komplet paket sa odličnim Epizodama iz LC@.
Nek izbace 3. DLC u kojem se Johnny budi i vidi da su događaji iz petice samo ružan san.