Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Odlican clanak

Fala na ovome

Igrao samo Suikoden II pred +20g. Ostali su mi samo u sjecanju "combo" napadi i vojne bitke. Te sam osjecaj da mi je igra u to doba bila dobra. Ali osobno nije bila ni blizu osjecaju koji sam imao dok sam igrao Final Fantasy.
Nemam nikakvog poticaja da zaigram bilo koji Suikoden.

Chaky 🙁 Suiko mi je bila prva igra gdje sam kao klinac uzeo riječnik i učio engleski. Uspio sam ga preć, a kasnije sam ponovio i skupio sve likove, i naravno igrao sve Suikodene. Meni je vrh, ne bih ga niti usporedio sa FF naslovima, skroz drugačija brija.

Suiko 2 je najbolji, makar su svi zapravo dobri na svoj način. Nisu to 90+ igre, ali hrpa ljubavi je u njima (i dvica mi je imala genijalnu priču)

foggy Suiko 2 je najbolji

slažem se i meni je bila prva rpg igra u gaming stažu.

Hvala autoru na dasku nostalgije…iako sam igrao samo prva dva dijela sjećam se da su bili fenomenalni pogotovo dvojka i jedva čekam remaster

3 mjeseci kasnije

Mnogi mladi bi danas mogli naučiti puno o životu i vrijednostima da odigraju prva dva nastavka iz serijala, mnogo više no što nauče u školi koja više ne obavlja svoju odgojnu funkciju.

Stvarno dobar članak, a korupcija, intrige i političke borbe prikazani u ovim igrama ne zaostaju ništa za istim tim situacijama u stvarnom životu Republike. Svaka mlada osoba u Republici trebala bi ovo imati kao obaveznu literaturu, uz lektiru, budući da bi iskustva koje nose ove igre bitno pripomažu sazrijevanju i ponovnoj afirmaciji razgrađenih tradicionalnih, istinskih vrijednosti kod mladih osoba i vjerujem, potaknule ih da nezainteresirano ne promatraju još uvijek nedovoljan razvoj Republike (ili još gore, odlaze u inozemstvo) i faktore koji Republiku u tome priječe, već da budu aktivni dionici svoje budućnosti, jer sve pretpostavke za to postoje.

Nadamo se 6. nastavku za koju godinu…

Barem nije za Imperij.