- Uređivano
Poskupljuju opet Xbox konzole, kontroleri, first-party igre i accessories
Series X skuplji za 100$
Series S skuplji za 80$
Igre idu sa 69 na 79$
Poskupljuju opet Xbox konzole, kontroleri, first-party igre i accessories
Series X skuplji za 100$
Series S skuplji za 80$
Igre idu sa 69 na 79$
Deadwalker kakva. sugava. generacija.
DarkPunisher ako se ne varam, nedavno je i PlayStation poskupio. Umjesto da konzole budu sve jeftinije kako generacija ide kraju, imamo suprotan scenarij. Užas.
Deadwalker Je za 50 eura ak se ne varam. Zato i kazem, mislim da je u istom periodu od izlaska PS4 kostao 200 eura. Sad je 550 5 godina od izlaska, majko sveta.
Xboxu magično raste snaga, zato 2TB verzija košta ko PS5 Pro.
Jadno, sad samo čekam da dignu cijenu PC Gamepassa taman kad sam ga počeo koristiti. Em imamo generaciju ničega od Sonyja/MS-a (da, 3rd party i MS-ovi kupljeni studiji spašavaju stvar, ali van toga je baš loše još od onih zadnjih Sonyjevih cross gen igara), em nas kradu gdje stignu.
Deadwalker Jel to znaci da igre kod nas skacu na 90? Jer sad su vec 79€
escoban nemam pojma, moguće da će vise koštati budući da Ameri izražavaju cijene bez poreza. Hardware će sigurno vise koštati kod nas, za igre budemo vidjeli.
PC Game Pass je poskupio prije pola godine cca? Mislim da će to ostati još neko vrijeme kako je. Koliko sam vidio, taj segment im je rastao preko 40% tako da će vjerojatno gurati još jedno vrijeme rast broja korisnika prije iduće korekcije cijena na vise.
Normalno, hrpa novih igara na Game Passu, treba to sve instalirati na disk.
Deadwalker Normalno, hrpa novih igara na Game Passu, treba to sve instalirati na disk.
Džabe usporedba, nisu to problemi s kojima se PlayStation Plus korisnici susreću.
Sve poskupljuje a narod sve vise kupuje.
GTA6 ce biti 100€.
Deadwalker Sad sam isa pogledat Mario za Switch2 kosta 89,99… Tako da ocekivam iste cijene i za Xbox igre. Izgleda da je samo pitanje vremena kad ce Sony isto dignut cijenu. Jesu najavili koliko kosta Yotei?
Deadwalker al zasto bi konzole bile jeftinije? Ni sadasnje stare konzole nisu bas nesto jeftinije….
Genesis Prvenstveno jer se reže trošak proizvodnje s manjim proizvodnim procesom. Mislim da su PS5 Pro i Slim sad na 4nm, dok je launch verzija bila na 7. Smanjuju trošak gdje stignu s komponentama i materijalima, pa je dosad bila i praksa da se to poprati nižom cijenom (barem za osnovni model kojeg nasljeđuje slim verzija). Računica je da time dolaziš i do većeg tržišta.
No evo, proizvođači više nemaju neku želju ulaziti u proračunati gubitak i očit zaključak je da se trošak inflacije/sirovina/carina/što god prebacuje na tržište. Ne znam kako to drugačije doživjeti. A 80 eura za AAA igru je sad i službeno nova norma.
Microsoft good guy podiže promet torent sajtova
Ja ne znam zasto gta 6 ima takav hajp.
fensisuperstar Jer će biti vrlo vjerojatno ako ne najskuplja igra svih vremena (ok, ne ubrajam Star Citizen koji mi više ne djeluje kao igra već kao imaginarni ideal igre koji nikad neće biti dosegnut niti idu u tom pravcu da to ostvare ). Jer je GTA. I jer je Rockstar u pitanju.
stitrek PC je Katica za sve. As u rukavu. Posljednja nada u borbi protiv imperija.
Mogu oni dizat cijene igri koliko zele, idalje je na ljudima da odluce oce kupit.Mogu na prste nabrojat studije koji po mom misljenju zasluzuju 90€ i tima ću rado platit. A za vecinu ce se ovo odbit još više od glavu, ljudi vise nece cekat popuste nego ce cekat da te igre dodu na PS+ ili Gamepass.