• Gaming Vijesti
  • Borderlands 4 će izaći dva tjedna ranije od planiranog, svi su uvjereni kako Take-Two stvara prostor za GTA 6

A i Ghost of Yotei dolazi brzo. GTA VI stiže ove godine. Negdje tamo kraj 10. mjeseca po meni.

Flipper GTA VI stiže ove godine

26.6.2026.

• Uređivano

weky Kraj godine je i službeno postavljeno razdoblje za izlazak, vjerojatno nema šanse prije studenog. Prije da će dobiti odgodu za početak 2026, lol. Otkud ti taj datum?

Marketinški je to vrlo zgodan datum, a i po meni neki realni okvir da se igra isporuci i da još malo poraste konzolaski install base.

Deadwalker Da, samo ako se to dogodi dionice će im vjerojatno zešće pasti. Sama igra je trenutno jedini pravi system seller za PS5/Xbox i morali bi gađati predbožićno vrijeme baš iz tog razloga i jer se tada najbolje prodaju igre. GTA brand je jak sam po sebi, ali za najbolje rezultate bi morali ciljati to razdoblje (ne po svaku cijenu naravno, ako je igra u lošem stanju bolje da ju odgode, tu nema rasprave).. Al ajd, vidjet će se.

O… izgleda konačno vesela jesen/zima…. Borderlands4,Ghost of Yotei,GTA6 i ako bog da novi Bf….još da Bungie na ljeto spasi D2 novim dlcom….odoh u penziju😁

Igrao sam jednom neki Borderlands. Ovo je bila moja reakcija ⤵️

Giphy - poop GIF by SB Nation

State of play je danas u 23h