M&K igrači su u prednosti u odnosu na kontroler kada su FPS igre u pitanju. To je činjenica.
Naravno da postoje igrači koji s kontrolerom imaju odličan aim ali generalno M&K igrači bolje i brže ciljaju. I konzistentniji su.
Biti dobar u FPS-u ne znači samo imati dobar aim već i gamesense, poznavati mape, znati se kretati, pozicionirati, nadmudriti protivnika itd.
Pojedini igrači su toliko dobri u segmentima koje sam naveo da se bez problema i s kontrolerom mogu nositi protiv M&K.
Jedan od najboljih Apex pro igrača (ne sjećam se kako se zove) je s kontrolerom osvojio jaki turnir.
Gledao sam Siege Pro Ligu kada je jedan igrač odigrao meč s kontrolerom jer je ozlijedio lakat pa nije mogao igrati s mišem.
Nisi mogao skužiti da uopće igra s kontrolerom. Čovjek je igrao Pro Ligu na Xboxu dok je nisu ukinuli.
Također sam pogledao showmatch u Siegeu. Koji je hardcore kao i CS. Nema aim assista i igra je one shot headshot. Najbolji M&K vs kontroler streameri. Sve high level igrači odnosno Champion rank (najveći rank u R6). Naravno da je M&K pobijedio ali ekipa na kontrolerima je bila itekako kompetitivna.
Ali ako uzmeš 2 igrača podjednakog skila onaj s M&K lako pobjeđuje kontroler.
Ove aim assist abdominacije koje bi trebalo ukinuti neću ni komentirati.
@wooddiebone Vjerujem da si masu puta izdominirao igrače s kontrolerom jer imaš prednost s mišem.
Isto tako sam uvjeren da itekako ima igrača koji bi te s kontrolerom strpali u mali džep.