• Gaming Vijesti
  • PS6 će navodno dolaziti i u handheld izvedbi. Ovo su prvi detalji

Bumo vidli kaj bude od toga.

Mene svakako zanima novi handheld.

Realno pored handhelda uopće nema potrebe za kućnom verzijom PS6 s obzirom da će dobrih 4-5 godina nakon izlaska igre dolaziti i za PS5. Ovaj sljedeći cross gen će možda biti i najduži ikad.

Sve neki handheld, mobile… Pa necu namjerno izac iz kuce van i sjest na klupu u park da bi mogao igrat igrice jbt. Kupim ogroman tv, ovi poceli izbacivat i najavljivat mobilne uredjaje za igranje ujutro na wc-u. Kakav handheld mrtvi

Pa vec imamo Sony handheld - sve njihove igre 😃 Sve te vode za rukicu 😛

Mislim ok, opcija vise nije za bacit, ali osobno me to uz 65" Tv apsolutno ne zanima.

Svaka vam cast ako mozete izgrati na tim malim ekranima, ja bi to koristio samo za footballmanager.

Mislim da je portal perfektan, devovi negube vrime za portanje i hardwear nekoci glavnu konzolu. Jos treba dodat da mozes streamat kupljene igre i gledat/slusat streaming servise i netriba im nista vise.

Ja sam super uživao u Monster Hunteru, Metal Gear AC!D, Parasite Eve "3" i naravno MGS Peace Walker na PSP i Stellar Blade drugi prelazak na Portalu. Neke igre baš pašu na Handheldu.

2028.g mi taman paše…prodano….mislim na normalnu konzolu….

foggy E alo momak, kak bi inace znao da se moram popest na stijenu ako nema zute traketine od 6 metri?!

wooddiebone Al im to nebi vise stetilo nego pomoglo? Ubijas svoj store da bi dao nekom drugom spotlight, jedino da nekim cudom prodaju nevjerovatno puno uredaja pa tako dobiju vise platforma koje podrzavaju gamepass.

Oko 2028. taman

Nek stave konačno dobar CPU, nadam se 16 core, neko custom Sony rješenje sa infinity cacheom za GPU i CPU i 32 GB RAM-a.

Nativni 4k 60 je zagarantiran na novim konzolama, u igrama rađenim za njih.

Dobra vijest i za prijenosni PS6. AMD je leading u small factor APU tehnologiji.

escoban

Ja znam da ću ga ja kupit. Sony više moju lovu neće gledati dok god misle izdavati konzole sa 6 igara u ponudi cjelu generaciju.

Da nema Naughty Doga i Insomniaca, već bi prodao PS5 odavno.

wooddiebone meni je trenutno već sada Xbox ok zbog Play Anywhere opcije. Odgovara mi igrati istu igru na PC-u i konzoli, a ovako ne moram plaćati dvije licence. Još ako ću moći instalirati Steam, genijalno.

wooddiebone Ljudi izbacili svake god bar po 2 igre i imas jos ostale multiplat igre sad cak i Xbox-ove 🤷‍♂️

PS5 ima puno bolju ponudu igri u prvih 5 godina, nego sta je PS4 imao za isti period. Samo sta su zakljucili generaciju sa bangerima kao GOW i TLOU2 (jos RDR2 od R*) pa je ljudima ostala ta generacija puno bolje u pamcenju.

Jedino sta meni smeta ove generacije je sta su predugo igre bile crossplatform, ali mislim da je to novo normalno i da ce bit jos gore sa nextgen konzolama.

escoban

Al ne trebaju mi igre koje me ne zanimaju.

To kaj ima hrpu multiplata koje mogu ako hoću igrati na PCu u drastično boljoj kvaliteti, drastično boljim performansama i za drastično manje love mi nikako nije plus nego debeli minus.

I još me traže da iskeširam 1000 eura za upscale tehnologiju i dvije crte više na bočnim stranima konzole.

I nema besplatni online save backup.

Za novac koji traže ne nude apsolutno ništa što ne mogu drugdje naći kvalitetnije i jeftinije.

wooddiebone Mozes igrat bolje na PCu kad ulozis pare za koje mozes kupit PS5/Switch2/XboxX i ok TV…

A sad daje drasticna razlika nebi se slozio ali svakom svoje.

Cijena digitalne konzole je 400 eura za te pare i performanse mozes samo sa XBX imat slicno.

To sta njihove exluzive ove gen. nisu za tebe to je drugi problem.

Al odesemo mi u offtopic pa necu dalje…

Nevidim smisao steama na Xbox konzoli za MS, po glasinama vlave radi takoder na steam konzoli i vec postoje drugi HH sa steamom.