• Gaming Vijesti
  • Procurile su slike remakeanog TES IV: Obliviona. Izlazi idući tjedan

• prayer

•  
    •  
    •  
  • Uređivano

Oblivion Remasterd? 👀

Je, izlazi idući tjedan. Samo su spominjali remake, a ne remaster.

Flipper

A ispada na kraju da je remaster ili remake na kraju dana samo marketinški prikaz. Ovo meni izgleda bolje nego iti jedan remaster koji je izasao u jako dugo vremena.

Šta sad, poslije Avowed, AC: Shadowsa, KCD II kojeg neću završit nikada, trebao bi i Oblivion zaigrati? Uh.

prayer Nije remaster. Iz slika se jasno vidi da su mijenjali kompletno assete u igri. Ostala je (očito) telemetrija i pitanje je koliko su išli mijenjati animacije. Ovo prvo je sasvim dovoljno da se smatra remakeom.

Pošto mi je Oblivion prva TES igra koju sam igrao davne 2006 i prva igra koju sam igrao na PC (jer su mi konzole glavne) i čak među prvim igrama koje sam kupio za PS3. Lagao bi kad bi rekao da se ne veselim. Pogotovo ako promjene combat i poboljšaju još neke stvari.

Da se razumijemo rade bi novi TES ali i ovo nije loše dapače. Oblivion je skoro star 20 godina.

resident_evil

Oblivion je tada bio pojam i fenomen, barem u mojoj okolici. Nešto kao San Andreas i Vice City.

Pionir open world RPG-a, moderne grafike ako ne računamo Morowind koji je klasu slabiji.

Naravno da ću odigrati ovaj remake. Treba vidjeti poboljšanje borbe, block sistema i gameplay izmjene.

Još slika.

pravednik

Isto i kod mene. S tim da sam imao par frendova koji su ispeglali Morrowind 200+ sati.

Ali većina nas je postala fan serijala sa Oblivion.

Znači mislite da je ovo legit 1/1 i da je pitanje vremena (dana) do službene najave?

Koje su šanse da izađe i day one za PS5?

resident_evil

Toliko naslova da nema šanse sve odigrati osim ako nisi 24/7 doma. Ne kužim ljude koji pišu da nema naslova, doslovno imaš hrpu indie ponude, jebačke ekskluzive, MP, AAA i AA.

Podržavam ovakav remake, ima ekipe mojih godina koja će srati al vremena se mijenjaju pa mladi trebaju dobiti priliku igrati naslove našeg doba tehnički prilagođene današnjim standardima.

Flipper Enemies react to hits

ajme nevjerovatna tehnologija za 1993 godinu

šalu na stranu nadam se dobroj igri

21.4. izlazi.

Neka ga najave službeno, ni ovi iz supporta više ne skrivaju.

Kako to da ja prvi put za ovo čujem?

Baš sam mislio opet krenuti skyrim, nakon što završim kcd2. Oblivion sam na ps3 samo par sati igrao. Tada sam više igrao multiplayer shootere. Tek kasnije sam zavolio rpg.

Ako koriste Bethesdin engine vjerojatno će i remake izgledati kao remaster 😆