Ako Kart igra košta 90€ radi cijene developmenta, igre kao GTA, TLoU, SpiderMan i slično bi trebale koštati 1000€.
Mario Kart World bit će prva igra od 90 eura. Razlog je, kaže Nintendo, nikad više sadržaja
Moje novce barem po toj cijenu u ovom slučaju neće vidjeti, iako mogu shvatiti argument količine sadržaja. Neka ne jedu govna i fino neka kažu da hoće više para i gg.
Ako ti se bas igra ta glupost uzmes bundle i dođe ti igra za 50€.
Mario Kart World zapravo košta 40€ u bundle…
Jedinih 40 ojra dat cu za modifikaciju.
Znači ispadne da je dosadašnji Mario bio relativno površno iskustvo zbog osrednje količine sadržaja koja im se nije dala ubaciti jer je cijena proizvoda morala diktirati vrijednost i količinu truda uloženu u istu?
Da da, znači nema voice actinga, nema animacija, motion capture. Baš su sick i volio bi da im se sve odbije u glavu.
Ja sam isto planirao uzeti Switch 2 day one ali ove cijene za igre ne mislim dati iz principa.
Tears of Kingdom imam za Switch, igrao sam 10 h i odlučio da ću jendog dana za Switch 2. Ako budu tražili 30 eura za upgrade kao što se šuška treba ih zatvoriti.
Stvarno se nadam da će Metroid 4 izgledati predivno i na Switchu.
Brijac Ako Kart igra košta 90€ radi cijene developmenta, igre kao GTA, TLoU, SpiderMan i slično bi trebale koštati 1000€.
Zelnick kad ovo pročita: