Već su postali puno teasera na twitteru i bio je zatvoreni playtest za novinare i slične. Impresije su dobre zasad. Osobno, vizualni stil i muzika su mi bili top u trejleru.
Bungie će u subotu kompletno predstaviti svoj Marathon
Koliko se sican prosle godine su dali nekima da igraju i nije bija dobar dojam.
Valjda su izminjali pa nas ceka poslastica
Ja sam isto vidio da su impresije odlične.
Flipper Ja sam isto vidio da su impresije odlične.
Aj ne jebi nas di si ti to vidija
Non stop kukanje kako nema vrimena igrati ali uspija je viditi kako igraju drugi igru koja je samo najavljena.
Ako imas vrimena gledati druge imas vrimena i igrati igre bez kukanja za vrimenom kojeg imas a trosis ga uzalud.
- Uređivano
Ako je ti isti Bungie od Destiny 2 nadam se da će gunplay uspijeti emulirati, ali očekujem da će biti dno dna predatorsko smeće kao Destiny 2
Ma da skužio sam i ja da je Flipper fake. Od kad je postao tata više igra nego dok je imao X360
Flipederko je veca prevara od razdjelnika
Holy shit. Artstyle im je bolesno dobar, stvarno ne volim Extraction shootere ali ful me zanima šta će bit ove subote.
E a taj tagline: "ESCAPE WILL MAKE ME GOD." Brutalno.
Navodno su imali ARG na Discord kanalu pa su pronašli i nove pjesme iz igre.
Sve što je do sad prikazano je odlično. Igra ima nevjerojatnu atmosferu, art i mjuzu.
Baš se veselim prikazu i nadam se upadu u alfu kao nekad davno za Destiny 1.
ZigguratVertigo Navodno su imali ARG na Discord kanalu pa su pronašli i nove pjesme iz igre.
Ako igra bude upola dobra koliko ova stvar, igra ce bit cudo. Nije normalno koliko je dobra stvar, svaki ton, od pocetka do kraja, svih 9 minuta.
Koji si ti mulac…