• Gaming Vijesti
  • Izdavači i developeri su iznervirani jer Rockstar još uvijek nema datum za GTA 6

Znači dobit ćemo GTA 6 i onda sljedećih godinu dana niti jednu AAA igru 😆

Ali ni ne krivim ih, ne bih ni ja ništa izdavao u toku novog GTA hype-a.

Brijac Kao da je i dosad bilo puno AAA igara u zadnje 2 god.

Brijac igra nema datum izlaska, jer moraju rezat woke materijal koji su ugurali u igru pod Bidenom 😆

chono Ja se iskreno nadam da u igri neće biti nikakve političke korektnosti i obzira prema ikome. Materijala za ismijavanje imaju na tone na svakom koraku. Ako počnu padati tužbe zbog poticanja na nemoral, kriminal, prostituciju i općenito trovanje mladeži (sjeća se tko Jacka Thompsona? 😃 ) smatrat ću da su postigli cilj u onome što je između ostalog GTA oduvijek bio - parodija i ujedno kritika društva.

Samo nek dođe prije 2027. godine da ne odgode Witchera 4 i ovaj novi naslov od ND-a koji ne mogu upamtiti kako se zove. 😃

solidmerlin Još uvijek smatram kako su propustili zlatnu priliku da igru nazovu Transgalactic. Heretic Prophet je ok.

Zero to je najmanje sto ocekujem od GTA. Kao sto kazes, materijala koliko hoces

Zero politička korektnost je baš kočnica za kreativni rad. Stavljaju pritisak na autore da se auto-cenzuriraju i propitkuju šta će reći neki x komentator negdje. (Recimo baš zbog toga je umro britanski humor koji je bio oštriji od mača)

Ako su oni iznervirani, kako je tek meni?

S druge strane možda je sad ovo politički korektno, pa definitivno trebaju biti maksimalno inkorektni Ha-Ha-Ha

Čudno da još uvik nema novog trailera ako misle izbacit igru ove godine…

A ono, inače im je običaj ispucat 5-6 trailera do izlaska igre s dobrim razmacima između. Ovako će morat izbacivat svaki mjesec - dva novi ili sljedi odgoda od najmanje godinu …