Za igranje Forze Horizon 5 na PS5 trebat će vam Microsoftov račun
Ja ga isto imam na Steamu za igranje Forze, Gearsa i sl. (doduše trebat će eventualno i za GamePass). Nije takav problem ekipa, možete vi to.
Never!
- Uređivano
Očekujem od ekipe koja je pljuvala izradu PSN accounta na Steamu da reagira na isti način i tu. Nije skroz isto, da se razumijemo, al ako je ekipica imalo dosljedna…
Inače, ne vidim problem sa tim…dodatna minuta više kod prvog pokretanja.
Isto se moralo napravit i sa SeaofThievs who cares, a ta ekipa koja je prozivala Sony radi PCacc sa komentraima “a sonya hakiraju svako malo, nezelim im dat svoje podatke” sad se brane da su bili ljuti radi regionlocka koji ima PSN na Steamu… (sta niko ziv nepodrzava)
Anti Sony ekipa vec duze godina postoji i samo cekaju da mogu pljuvat poteze ili igre od njih.Od tih PC acc, do trazenje dlake u jajetu kod njihovi igri do PSPro cijene. Steamdeck 800 eura prejefitno, PSPro 800 scam i neprihvatljivo, isti ljudi su pljeskali kad je MS pokupova pola industrije i tako postao top3 publisher, isti bi ljudi pljeskali kad bi Sony sutra bankrotira.
Nebranim Sony oni su kompanija ko svaka druga, trazit ce nacine da povecaju marze i spustaju troskove to nazalost uvik ide preko leda korisnika, imali su bezbroj glupi i anticonsumer poteza.No sa druge strane uvik cu im skidat kapu jer zadnji 20god pushaju gameing kao rjetko koja druga kompanija.
- Uređivano
escoban taj isti Sony je stavio opcionalno account… toliko o sranju, sranjima i govnima.
Ne branis Sony, ti ga velicas gdje god stignes
Jebeno pushaju gaming vec 5 godina, ne mozes disat od remastera.
@Tuhy kreiranje PSN accounta na PCu je kreiranje accounta nakon logina u OS, nakon logina na Steam da bi kreirao jos jedan account koji doslovno ne sluzi nicemu, ali bas ono prazan kontejner.
chono Svaki potez koji je vrjedilo pljuvat sam pljuvao, ukljucujuci i ovak region lock iako me se netice.
To sta je Sony ukinio obvezu PSNacc na PC neznaci da je bio u krivu, od prvog dana govorim da je logican potez bio ukinut to za odredene regije koji nepodrzavaju PSN.
A sta se tice igri zadnjih 5godina, svima nam je bilo jasno da rade ogromnu gresku sa pushom u LS i sad placaju racun to. No opet su uspili svake godine izbacit bar 2 heavyhittera tako da nevidim dije problem.
chono Jesam fan igri, nisam fan kompanije koji pljesce kad rade idiotske poteze bilo to steamracun/push u LS ili neukljucivanje discdrivea u pro konzolu.
Naravno da netriba, isto kao sta milijun drugi stvari netriba, dali vidim u tome problem da moram ostavit mail MSu ili Sonyu da igram njihove igre? nevidim ! bas me briga… Moras ostavit mail ili napravit acc na skoro svakoj stranici sa koje kupujes robu same shit.
- Uređivano
escoban nije same shit i vidim da ne kapis problematiku. Provaj se presvicat na PC, pokreni steam i onda jos odradi login na totalno nepotreban odnosno nepostojeci ekosustav PSNa i reci mi ku to ima smisla. Pravo svih nas je odlucivati sto zelimo, odlucili smo vecinski da ne zelimo i to je maknuto va ovem trenu.
I ne moras na svakoj stranici, imas kupovine bez accounta, stvar je izbora.
Sto se tice ovog na PSu naravno da me boli kurac jer nije moja platforma
- Uređivano
Kad igram Diablo moram se nakon OS logina na plejci logirat u battle.net. Da sad ne idem dublje, vrlo i bez imalo razmisljanja napravit cu Ms acc da igram Forzu ak treba.
Problem je bio sto je psn htio progurat nesto za ljude koji su igrali igru a kasnije nisu mogli jer psn ne postoji u njihovoj regiji. To je dick move i za lopatom po celu. Ali evo svi vi na forumu u to niste upali i poceli ste kmecat da necete psn a ledja vam je cuvala ta cinjenica. Da se razmemo, super da se izganjalo, ali u jednu ruku ste ispali malo i previse kmecavi radi neceg sto ste vec prihvatili radi drugih igara.
Na kraju dana bitne su igre, i meni osobno ovakve stvari nisu vrijedne spomena ni vremena.
U trenutku kad na svojoj konzoli otvorite MS account, ona postaje Xbox. Napravit to za jednu forzu kad na konzoli već imaš SONY simulaciju vožnje je izdaja. Pravi PS fanovi ne bi mogli živjeti s time. Već vidim kako se ps2master okreće u grobu.
foggy ja nemam ni MS account linkan na steamu, ne igram Ubi igre, odjebo sam i blizzard, a svi ostali se vracaju Steamu, tako da, poprilicno sam dosljedan. Epic da i ne govorim, nemam uopce app, neznam ni koji mi je account.
Ako mi se igra Forza, skipam link. Ako igram Minecraft ide poseban launcher od same igre.
- Uređivano
chono Pa ono, sve sto pises zvuci kao da pises nesto sto je od zivotne vaznosti i da je dosljednost imaginarnom racunu neki uspjeh. Psn mi ima lazne podatke, bas me boli njonjo sta otvaram na svojoj konzoli. Imam sve accounte svih zivih konzola, tako i steam, epic, sve sam pootvarao i mogu mi doc pred vrata crkve negdje u UKu
Tko se kome vraca isto me bas briga, vidim igru, vidim gdje je ima, tamo je igram. Nikad si necu dozvolit da se ukopam u jedno ili da vodim svete ratove protiv icega drugoga. Sve je to niđe veze.
Uostalom - svi imate gmail, znate sto ste preko njega dali svima u svijetu?
foggy Ako se nevaram PSN za Helldivers2 je bio od dayone mandatory ali zbog nekog bug-a nije radio.Ali opet ogromna greska Sonya sta nisu rekli sjebali smo radimo iznimku za HD2 i ukidamo obvezu.
Ovo sta su sad makli obvezu psn acc nema veze sa backlashom, nego im je ocito doslo iz guzice u glavu da je cisti idiotizam neprovat igre u +100 zemalja. Meni je fascinantno kako tako ogromne kompanije mogu radit takve glupe odluke i tako sporo pronaci rjesenje za problem, steam problem si moga fixat sa micanjem obveze za odredene regije i nebi bilo ni 1% pobune i svaka pobuna bi bila cist idiotizam, samo ocito su toliko glupi da prije nisu znali da nece moci prodavat igre u odredenim regijama ako ti triba PSN.