Trebaju s Valveom dogovoriti portanje HL Alyx.🙃

Još uvijek preskupo ako ga netko namjerava koristiti samo na PS5.

Za PC cijena čak i može proći s obzirom da je ponuda igara puno veća. Posljednjih godina moderi su puno igara napravili za VR i koliko sam gledao to funkcionira jako dobro.

Bilo je sad oko Božića za 400€ ako se ne varam tak da me zanima koliko će sad biti kad baš bude neka akcija.

A ja prije par dana svoj stavio na olx prodaju za 400 eura (još poklanjam rgb stalak i punjač).

Šteta, valja mi ga spustiti još niže, a ni 5 sati vremena ga za ovo 2 godine nisam koristio.

Raziel Šteta, valja mi ga spustiti još niže, a ni 5 sati vremena ga za ovo 2 godine nisam koristio.

Mislim da je tak kod većine nažalost. Ja još čekam da odigram sve na PS4 na prvom PS VR-u, ali zbog kablova ne mogu pred djecom nikad koristiti.

Brijac

Ne mogu se naviknuti nikako. Nije do VRa koliko je do mene.

Koliko god da imao želju, naočale koje zamagle svakih par minuta (jer se znojim) i osjećam mučninu svaki put kad ga koristim, me ubije baš svaki put.

Štoviše samo kad pomislim da ga stavim na glavu i pokrenem neku igru, unaprijed me sugestivno glava počne boliti hah.

Raziel Štoviše samo kad pomislim da ga stavim na glavu i pokrenem neku igru, unaprijed me sugestivno glava počne boliti hah.

Tak je i kod mene samo eto kao tješim se zbog djece ne igram 😆

Imao sam baš loše prvo iskustvo kad sam kupio VR što se tiče tog motion sickness-a. Igrao sam Astro Bot koji na kraju levela naglo skoči s jedne platforme na jedno udaljenije mjesto i to me baš sjebalo toliko da mi je bilo loše 2 tjedna. Nakon toga sam napravio dugu pauzu od nekoliko mjeseci i polako dozirao po 10 min i to igre gdje stojim na mjestu bez nekih prevelikih micanja. Oke mi je tako bilo, ali i dalje se nisam baš skroz mogao opustiti.

Evo dok sam pisao ovo došlo mi loše 😆

Brijac

Ja sam skoro skinuo Epic Roller Coasters, zaigrao 2 lapa i ležao sat vremena, mislio da ću umrijeti.

Eh jedino poslije toga što mi se dopalo, i što sam odigrao 30ak minuta u komadu bio je Pistol Whip. Odlična igra, i iz nekog razloga baš sam uživao, i nisam imao pretjerane napade tjeskobe.

Raziel

Pogledam Pistol Whip i vjerojatno stavim u backlog koji nikad neću odigrati 😆

Meni je Superhot VR bio top.