PlayStation VR2 dobiva veliko sniženje cijene
Trebaju s Valveom dogovoriti portanje HL Alyx.
Još uvijek preskupo ako ga netko namjerava koristiti samo na PS5.
Za PC cijena čak i može proći s obzirom da je ponuda igara puno veća. Posljednjih godina moderi su puno igara napravili za VR i koliko sam gledao to funkcionira jako dobro.
Bilo je sad oko Božića za 400€ ako se ne varam tak da me zanima koliko će sad biti kad baš bude neka akcija.
A ja prije par dana svoj stavio na olx prodaju za 400 eura (još poklanjam rgb stalak i punjač).
Šteta, valja mi ga spustiti još niže, a ni 5 sati vremena ga za ovo 2 godine nisam koristio.
Ne mogu se naviknuti nikako. Nije do VRa koliko je do mene.
Koliko god da imao želju, naočale koje zamagle svakih par minuta (jer se znojim) i osjećam mučninu svaki put kad ga koristim, me ubije baš svaki put.
Štoviše samo kad pomislim da ga stavim na glavu i pokrenem neku igru, unaprijed me sugestivno glava počne boliti hah.
Raziel Štoviše samo kad pomislim da ga stavim na glavu i pokrenem neku igru, unaprijed me sugestivno glava počne boliti hah.
Tak je i kod mene samo eto kao tješim se zbog djece ne igram
Imao sam baš loše prvo iskustvo kad sam kupio VR što se tiče tog motion sickness-a. Igrao sam Astro Bot koji na kraju levela naglo skoči s jedne platforme na jedno udaljenije mjesto i to me baš sjebalo toliko da mi je bilo loše 2 tjedna. Nakon toga sam napravio dugu pauzu od nekoliko mjeseci i polako dozirao po 10 min i to igre gdje stojim na mjestu bez nekih prevelikih micanja. Oke mi je tako bilo, ali i dalje se nisam baš skroz mogao opustiti.
Evo dok sam pisao ovo došlo mi loše
Ja sam skoro skinuo Epic Roller Coasters, zaigrao 2 lapa i ležao sat vremena, mislio da ću umrijeti.
Eh jedino poslije toga što mi se dopalo, i što sam odigrao 30ak minuta u komadu bio je Pistol Whip. Odlična igra, i iz nekog razloga baš sam uživao, i nisam imao pretjerane napade tjeskobe.