Emilijo je već javio, kasniš.

Emilijo vec ima platinu na 3 acca, di ste bili misevi

Realno ne treba nam THPS4. Trojka je miljama bolja (najbolja igra u serijalu uopće) i neka sve snage uloze u nju.

maverick nisam nazalost nikada igrao cetvorku, neka naprave 3+4 po uzoru na 1+2.

• buz

•  
      •  
      •  
      •  

S obzirom da će koštati isto, onda radije dvije igre po cijeni jedne.

Po meni bi trebali napravit remastere cijele PS2 ere serijala. Iza 3 i 4, Underground 1 i 2. S temeljima iz prvih remastera nema tu previše filozofije.

Nikad neću prežalit Neversoft. THPS je jedan od serijala koji je obilježio legendarni PS1. S 98% na Metacriticu je i "najbolja" igra. Jedan od razloga zašto je PS1 bila cool konzola.

Ne zaboravljam i odlični Gun za PS2. Po meni gube identitet s prelaskom na Guitar serijal… naravno Activision ih poslje jede i nestaju skroz…

Baš me je ovo razveselilo. Nadam se remasteru trojke, baš sam jako volio onaj level na kruzeru i zbog njega mi je trojka možda i najdraža u serijalu. Bilo bi lijepo da izađe i na PS-u da mogu platinirati.

Definitivno podržavam. Remasteri-remake su mi bili sjajni.

YEAHHH!!!!

buz onda radije dvije igre po cijeni jedne.

Ne ako nece uložiti dovoljno i jednkao truda za obje. Radije da odrade trojku kako treba i dodaju ponešto novoga, kao npr par levela iz THPS4 koji su valjali, trojka je ionako imala vise i bili su bolji. Dvije igre ne znači nužno bolje od jedne. To su skate igre sa glupom pričom u kojima su bitni leveli i gameplay.

dormin Po meni bi trebali napravit remastere cijele PS2 ere serijala. Iza 3 i 4, Underground 1 i 2

Gdje je nestao Wasteland?

greyback Bilo bi lijepo da izađe i na PS-u da mogu platinirati.

Uskoro ce sve M$ igre izlaziti na PlayStation, tako da nema zime 😉

Mene zanima kako če uklopiti (ako tako bude) četvorku zajedno sa trojkom, jer thps 4 ima kud i kamo drugačiji pristup riješavanju zadataka, negoli prethodna 3

maverick kako god bilo, novi thps se uvijek željno isčekuje, eno 1+2 mi je prakticki jedina igra koji stoji instalirana od day 1 i s vremena na vrijeme se još odigra, bez obzira na platinu i riješenih 90% challengea