• Gaming Vijesti
  • Sonyjev Shuhei Yoshida prepričao što se događalo s razvojem The Last of Us multiplayera

Da su uložili pola koliko su uložili u Concord vjerojatno bi imali vrhunski live service proizvod koji toliko žele.

Ovo me podsjeca na onu pricu kad je Kolumbo krenuo za Ameriku. Opremio se za 15 dana plovidbe i zaplovio. Usput naiđe na neke Vikinge i pita ih ovaj koliko ima do Amerike. Oni mu kazu oko 23 dana. Kaze Kolumbo ups, nemamo mi toliko resursa ni vremena hajmo nazad.

Zato je iskusni Rock⭐️ pozvao na kafu raju iz Fortnajta i Bungi. Mozda i oni otkazu online dio. Daj Boze.

Good call. Naughty Dog bi nepovratno nestao kao Live Service studio

Glupo da gluplje ne moze bit. Jos od ps3 ere i Uncharteda 2 pa nadalje, Tlou na ps4, to se mp rostiljao naveliko. Jbt ja se sjecam U2 mp smo godinu dana igrali samo to. To su bile primarno sp igre sa mp modovima ko ih je htio igrat. Ja sam prosao pricu i poslije samo mp igrao sa frendovima i taj model je funkcionirao super. Nikakav jebeni live service (s kojim su mi usput unistili drugu najdrazu fransizu ikad, Diablo). Mp je bio integriran u igru koju si kupio i to je sve sto su trebali napravit sa Tlou 2. Ako ih je sjebo live service onda i neka ih je, nije mi zao ni najmanje jer radije da igra ne postoji nego da je smece, pogotovo vezana na takav IP.