• Gaming Vijesti
  • Rockstar želi GTA 6 pretvoriti u kreativnu platformu? Sastaje se s najvećim kreatorima iz Robloxa i Fortnitea

FFA je promijenio naslov Rockstar želi GTA 6 pretvoriti u kreativnu platformu? Sastaje se s najvećim kreatorima iz Robloxa i Fortnitea.

Mene tako i tako to uopce nikad nije zanimalo niti me zanima. Nek naprave dobru sp igru kao i do sada i ja zadovoljan, a ove kreativne i online pizdarije nek igra ko hoce, ja znam da ja necu.

solidmerlin

Da, petica online je bila dosta tehnički šlampava pa im je donila hrpetinu love.

Ako ovo naprave kako treba i ubace provjerene šeme iz popularnih MP igra GTA7 nećemo dobit za 20 godina…

solidmerlin Trajace GTA 6 do 2050. 💀

Tako sam i ja odmah pomislio čim sam vidio naslov članka.

doktor1 kraj single player GTA serijala

i nije neka šteta…kamo srece da povede sa sobom i open world zanr.

Valjda zbog tog dijela odugovlače sa izlaskom a bazična igra je već vjerojatno zgotovljena.

Majstori pitali druge majstore od Uvijeknoć ilitiga Fortnajta da im pojasne koje alate treba imati da održavaju ekipu i da oni imaju kaj delati dok se majstori malo odmaraju a i da dosegne što više tu fortnajt popularnost u tom smislu. Bude li onda GTA u sinergiji sa Fortniteom?

Mogli bi se udružit kad već pitaju za savjet.

Kako bi bilo da se u jednom trenutku igrači GTA6 i Fortnitea nađu na istoj mapi i pošoraju ko u seljačkoj buni. jebate. Du du du, da da da.