Steta ako je samo graficka prerada, kad bi barem vratili stanje od prvih par godina kad je bilo duplo manje operatora, vjerujem da ih je pola useless sad vec…

Najviše me pogodilo kad su makli Terrorist Hunt iz igre, skoro 100 sati sam potrošio samo u tome. Sad igram jedino s ekipom ali je svima dopizdila igra tako da ništa od Siegea barem neko vrijeme.

DarkPunisher Pa ne baš. Oni vode statistiku koliko se koji operatori koriste.

Kada vide da se neki slabo koriste onda mu tweakaju gadget. Neke su čak i potpuno preradili kao npr. Tachanku i Blackbearda.

Operatora je puno ali svi se koriste. Balans je dosta dobar u ovom trenutku.

To se najbolje vidjelo sada na Invitationalu.

Siege nikada nije bio u boljem stanju po pitanju svega ali ebi ga…

Igra je vani 10 godina. Naravno da dođe do zasićenja i ljudi prestanu igrati.

Mislim da je Siege X pravi potez u ovom trenutku. Treba sve to podignuti na višu razinu i osvježiti da se igrači još zadrže.

Neće Siege nestati još dugo vremena. Nakon 10 godina samo na Steamu dnevno broji 50-60k igrača. A gdje su još i konzole.

Je li ikad bio neki mod, pa makar privremeni, da se igra samo s recruitima? Ili barem samo s osnovnim operatorima. Meni je igra bila najzabavnija na tom samom početku igrao sam dosta, ali tada nikad ne dovoljno toliko da se skupe pare za novog operatora, i tako se s nekim vremenom s moje strane to razrijedilo i prestalo

Fenix Ne sjećam se da je ikada bio takav mod.

Mene je igra držala godinama ali u posljednje 2-3 me jako pustilo.

Sada igru pokrenem tek par puta mjesečno po 3-4 meča.

I bez obzira na sve zasićenje niti jedna druga MP igra ne može ponuditi toliko napetosti i uzbuđenja kada ostaneš 1 vs 1 ili izvučeš clutch 1 vs X.

Toliko sam uzivao u svjezini kad su poceli ubacivat operatere koji vide kroz zid, ispaljuju holograme sebe i lasere iz kamera da sam brze bolje zbrisao igru i zaboravio. Nema to veze sa Siegeom koji je nekad bio odlicna igra.