Bez brige, to je samo Sonyjev način da se solidarizira s bojkotom trgovina. Iako, malo kasne, vjerojatno PSN ima dosta identičnih linija koda sa Internet Explorerom.
Nije do vas, PSN ne radi već preko 12 sati
Sve mi dela ok offline. Ali, katastrofa. Sramota štoviše.
Samo da se ne izgube napretki, jer plejka veli da nemam trofeja, a PS App da nemam ni jedne igre…
Igral se je zato Ninja Gaiden Black na XSX - u.
Do vas je, lažu vam. To je zato jer niste PCMR!
- Uređivano
Da igram nekaj kaj povezano mrežno bilo bi mi bogmeć gadno.
Ujedno nisam svojeg crnca palil nekih 16 dana.
Idem ga baš sad vužgati da vidim o čem se radi.
EDIT: Dobro kaj sam ga vužgal jer me dočekal update sistema 12.02 ver. Baš lepo od cura i dečkiju iz Sonćeka kaj još održavaju PS4 sistem.
A niš kaj se tiče PSN. Offline je uz obavijest da popravljaju.
Nemam baš puno takvih igara koje zahtjevaju umreženje ili kupljenih digi verzija.
Kako oni misle da ću ja sad riješiti dailye u Fortniteu?
- Uređivano
- Uređivano
Da ih nije opet hakiralo
A sranja ja nemogu igrat nista, jer mi je account sharean sa drugom konzolom -.- I nemos promjenit primary konzolu
Blazen Steam jos jednom. U ovakvim situacijama vidis koliko je fleksibilniji
Pa ista stvar je i tu, normalno igras i dobivas trofeje u igrama koje imas skinute, vjerujem da ce se sinkat kad psn proradi kao i inace. Shareanje na steamu nije postojalo kad sam zadnji put primjetio da je down, tek negde lani su ga uveli kako spada, a kod ps-a je pravilo oduvijek da moras bit online za pokrenut igru sa tudeg acca.
Isprobao sam sad još malo, može se ipak skinut igre koje imaš kupljene normalno. Probao sam sad stavit This War of Mine stavit skidat i normalno ide.
Također Infiniti Nikki radi normalno online, logira te sa ps userom, čak je i patch skinulo. FF14 s druge strane ne prolazi login. Kupit se ne može ništa. Svi secondary acc-i i dalje imaju pristup igrama sa primary na toj konzoli, ali primary nema pristup igrama sa ostalih.
Sva sreća pa nisam godinama igrao ništa online na PS-u.