Blitz escoban ali zadnji 10 sek videja i opet sam na trainu 🤣 Pogleda sam ih sigurno 20 puta, ne mogu docekat 🤟🏻
Fenix Bogme im je prilično retardiran ovaj sistem prijavljivanja. Stao sam u red noćas, stigao na red tek oko 6 ujutro, ali nakon toga prozor za prijavu traje samo 15 minuta. Sad opet
sandidam Fenix bome da. Jučer oko 22 sam bio 30 tisućiti u redu i prije spavanja oko 23 sam išao refreshati stranicu i ubacilo me unutra odmah. Ispunio ankete, prijavio se i sad ćemo vidjeti. Refreshaj ponekad stranicu pa možda i tebe odmah ubaci.
Brijac Znači ima hype-a i bit će igrača ako naprave kako treba. Čak me i zanima sad iako nikad nisam bio neki BF igrač.
maverick Ajde vise neka naprave postenu igru bez gej roza sranja i skakutanja okolo k'o pijani majmun. Sere mi se od ovih hero cod shootera.
Deadwalker Veselim se naravno novom BF-u, ako sam igrao 2042, teško može gore od te igre. No treba biti skeptičan / oprezan, x puta je BF super izgledao na promotivnim trailerima, i onda je došao launch te totalni raspad sistema.