• Gaming Vijesti
  • Novi Mass Effect doveden u pitanje, radi ga tim manji od 100 ljudi

Ne mora biti nužno loša vijest ako rade pravi ljudi na njemu.

fensisuperstar Pa jebemu usrali su sve što se dalo zadnjih godina za dobre franšize, pa nećemo valjda morati pelene nositi i na novom ME.

Arcer iskreno trenutno je bolje razmisljati da će sjebati u startu..manje će boliti ako sjebu. Ako bude fantastičan giga turning point mislit ćemo si:"ima nade, ima boga!", sve dok opet ne sjebu negdje.

Neko je rekao novi ME indie igra

Giphy - Reaction Lol GIF by MOODMAN

Neka se ne zajebavaju sa ME….

Ovo pisem smrtno ozbiljan. U ovom trenutku potpisao bih da novi Mass Effect bude na razini Andromede. Nisam ni malo uvjeren da je Bioware sposoban napraviti nesto vise od toga.

Garrus_V Andromeda je loše izvedena, ali ne toliko da se ne može probaviti. Možda gledati kao neko četvrto dijete u familiji koje roditelji drže zaključanim u podrumu. Meni osobno da nisu toliko uništili animacije bi i završio igru, bila mi je zabavna u nekom trenu.

Možda se taj novi ME bude povlačio u dev fazi 10 godina kao Dead Island 2 pa na kraju bude pristojan proizvod i zaigramo ga tko bude još vidio i čuo i imao neku motoričku sposobnost.

Garrus_V

A joj. Ja ću prvi branit Andromedu, ali nemam jednostavno više volje za takvim razočarenjima.

Još od tada se vuče apsolutno nikakav writing, a to je upravo ono kaj je najbitnije u Bioware igri.

Tak da iskreno rađe bi igru sa bugovima i glitchevima koja izgleda kao da je izašla prije 10-15 godina, ali da me uvuče u svijet, da čitam svaki članak u codexu i budem oduševljen inteligencijom pisanja, a ne razočaran fanfiction level loreom koji konstantno pokušava sam sebe nadmašiti u bivanju kul isključivo autoru i ostalim njegovim istomišljenicima koji su writing iskustvo stekli vođenjem Tali Zorah+Garrus fan pagea na Tumblru circa 2013.

• Heat

•  
              •  

Nisam nikad igrao Andromedu, a kupio davno, vrijeme je s obzirom da nisam igrao Mass Effect barem 10 godina.

wooddiebone prica je bila bezveze, likovi drveni i bez karizme, ali ostatak nije bio tako los. Bila je to bas onako igra 7.5/10. Svijet je bio predivan.

Kazem, daj mi radije Andromedu nego da se prije toga studio zatvori.

Arcer pa da, Andromeda je losa ako se usporedi s ME2 i ME3, ali van tog okvira je sasvim pristojna igra.

Najbolje za Andromedu bi bilo da se nije ni desila 6/10.

Kupio cim je izasla 2017. na PS4, vukla se igra pa je prodao.

2022 digitalno kupio na SerX i zavrsio. I dalje ne ispolirano, uzas facijalna gluma, tupa borba, prica recimo OK.

Ok, borba definitivno nije tupa.

Apsolutno je najveći adut Andromede. Ispolirano do jaja. Abilityi, animacije, traversal, sve.

To je logično s obzirom da ju je radio tim zadužen za ME3 multiplayer koji je bio najunderrated multiplayer mod ikad i dokaz kolko je Bioware odlično odradio rpg shooter.

Mislim da se sjećam da je u Anthemu čak pogođen taj dio.

Fan sam ME serijala.
            Meni je Andromeda bila dobra, ni blizu trilogije, ali sasvim dobra.

Nadam se da će novi ME biti kvalitetom negdje između Andromede i prva 3 ME.

Andromeda je bila sve ono što nije ME predstavljao dosad. No gameplay je bio odličan, story je bio mlak, likovi i njihov odnos isto. Da je spojiti gameplay Andromede i pisanje originalne trilogije….gg