• Gaming Vijesti
  • Sony više neće zahtijevati PSN račune u svojim igrama na PC-ju

• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

prayer Goblini

HaHa-Ha-Haah

Steta. Na PCu mora sve biti komplikacija.

Kad traže EA, 2K, Steam i još 10 njih čemu hajka oko PSN-a?

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

A ono, ppl have sand in their vaginas.

montoya jer je Sony to lose izveo, dosao zadnji u vlak i nema samostalan PSN sustav za PC nego to iskljucivo gura kroz Steam. Dakle, niđe veze osim sto su iznervirali igrace

montoya

EA, 2K i Steam su dostupni worldwide ako se ne varam.

Velika razlika.

wooddiebone EA, 2K i Steam su dostupni worldwide ako se ne varam.

Sam da citiram kak netko brani EA da ostane za arhivu.

• Uređivano

foggy EA je medu prvima krenuo sa launcherom i imao zlatno doba u BF3 eri… gotovo pa veterani na PCu, kroz nekoliko generacija 🤷‍♂️

Sony je poceo poput MSa mijenjat strategije na kvartalnoj bazi, nemaju pojma gdje gone i sto zele, samo unose nepotreban probing na trziste sa seljackom metodom APP i k tome jos neprovjereno, povrsno i na stetu kupaca.

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

Sto se mene tice oboje su grdi smradovi, i glupo je sto uopce itko ikog zeza na bilo koji nacin da nesto igra. Jednom sam rekao i nisam smatrao problemom da netko tko moze da napravi account, linka i igra, ali oni koji to ne mogu, to je glupo zbog njih. Apsolutni APP, kao što ustvari svi preko svojih launchera zele brojke a to ste im dali.

foggy i od brojki su upravo odustali, opet mijenjaju strategiju, sto dokazuje kako su samo opipavali trziste. Nisu pomogli ni multimilijunski gubici nedavno otkazanih igara i promasaja. Oprez je sada na prvom mjestu, sto se odrazilo i na promjenama u vodstvu.

EA app barem nije retardiran kao ubishitov. Alt taba te 3-4 puta za redom dok poklikas sve yes.

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

chono Naravno, jer od brojki su bitnoje jedino… Pare 🙂

chono hehe se sjecas kad se battlefield pokretao preko browsera ? Koja je to genijalnost bila 😅

revo divota 🤣 sjecam se brata kad je to stalno gledao i lovio neke achievemente po cijele noci. Ali i dane…

wooddiebone Bas tak. Kaj srat po EA ili Ubisoft kad nemaju nist dobro za ponudit. Za mene ko da ne postoje.

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

wooddiebone Treba po svima srat, ali sjetite se samo koliko je EA gnjusniji od svih skupa zajedno pa njega ne bojkotirate i vristite po mrezama