Goblini se napokon sjetili izvesti ovo kako spada. Sada ostaje za vidjeti da li će igre kojima je PSN obavezan i dalje biti regionalno zaključane ili će se vratiti u prodaju.
Sony više neće zahtijevati PSN račune u svojim igrama na PC-ju
Steta. Na PCu mora sve biti komplikacija.
Kad traže EA, 2K, Steam i još 10 njih čemu hajka oko PSN-a?
- Uređivano
A ono, ppl have sand in their vaginas.
wooddiebone EA, 2K i Steam su dostupni worldwide ako se ne varam.
Sam da citiram kak netko brani EA da ostane za arhivu.
- Uređivano
foggy EA je medu prvima krenuo sa launcherom i imao zlatno doba u BF3 eri… gotovo pa veterani na PCu, kroz nekoliko generacija
Sony je poceo poput MSa mijenjat strategije na kvartalnoj bazi, nemaju pojma gdje gone i sto zele, samo unose nepotreban probing na trziste sa seljackom metodom APP i k tome jos neprovjereno, povrsno i na stetu kupaca.
Sto se mene tice oboje su grdi smradovi, i glupo je sto uopce itko ikog zeza na bilo koji nacin da nesto igra. Jednom sam rekao i nisam smatrao problemom da netko tko moze da napravi account, linka i igra, ali oni koji to ne mogu, to je glupo zbog njih. Apsolutni APP, kao što ustvari svi preko svojih launchera zele brojke a to ste im dali.
EA app barem nije retardiran kao ubishitov. Alt taba te 3-4 puta za redom dok poklikas sve yes.
Ne branim ja EA nego serem po Sonyu.
wooddiebone Bas tak. Kaj srat po EA ili Ubisoft kad nemaju nist dobro za ponudit. Za mene ko da ne postoje.
wooddiebone Treba po svima srat, ali sjetite se samo koliko je EA gnjusniji od svih skupa zajedno pa njega ne bojkotirate i vristite po mrezama
- Uređivano
foggy kak ne? Pogledaj im prodajne rezultate. Drzi ih fifa i sportske pizdarije koje konzolasi kupuju kao vruce kifle
https://gamerant.com/ea-shares-decline-underperforming-game-sales/