• Gaming Vijesti
  • PlayStation od sad ima samo jednog šefa, Hermen Hulst je odstupio

escoban

Totoki*

I zar on nije taj koji je rekao prije neko vrijeme da PC ne vidi kao prijetnju i da misle agresivnije izdavati portove na PC?

I dalje je lik na celu PS studija tak da pušing rođo.

Ode Sony u multiplatform vode vise nego ranije. PC, Switch, vjerujem i ručne konzole. Xbox nisam siguran.

Flipper Pa vec jesu, samo je pitanje oce ostat na ovome da portaju 1-3 godine kasnije ili ce to jos smanjit.

Osobno mislim da se igraju sa vatrom ako budu pokusali smanjit taj period releasea na 6mj ili mozda cak dayone.

escoban

Vidio sam to baš jučer, šteta jer bi na PC GT7 našao dosta veliku publiku koja gradi doslovne simulatore samo za takve stvari, a bome se nebi ni DS loše prodavao. Budemo vidjeli kako se stvari nastavljaju razvijati.

prayer Ja sam bas mislio obrnuto da GT7 nebi dobro prosa na PC, ali DS bi se jebeno prodava 🤷‍♂️

escoban

Ma oboje bi se super prodavalo, ali GT7 bi popunio baš tu rupu u toj niche kategoriji koja fali. Da se razumijemo, ima jako puno dobrih simulacija vožnji na PC ali GT7 je ipak bolji barem se meni tako čini. Moguće da sam u krivi jer ne igram takve igre.

Ne mogu opisat koliko sam htio GT7 na kompu, kakva je to ljepota od igre… Koji letdown čovječe.

Sorry ali ja sam za ovo: ako ti se sviđaju neke igre, kupi taj sistem pa igraj. Danas dajemo pare na svakakve gluposti i snobizme pa moze i za to.

Ja sam kupio Switch zbog 3 igre/serijala.

Jednom kad nestane exkluziva nestace i konkurencije koga gura proizvodnju. A to se vec osjeti…

Deadwalker where's the problem then bro Ha-Ha-Ha

a sad ozbiljno, ovo portanje na PC 1-2 godine kasnije ionako ne pravi neku dramaticnu zaradu. tad je vec svaka igra "old news"