Neka, hvala
Phil Spencer kaže da više ne postoji zapreka da Starfield izađe na PlayStationu
- Uređivano
Kad ste sad TAKI nezahvalni, ne treba vam doći ni jedna igra na PS. Da nema tate Filija, ne bi imali što igrati.
"Budite poslušni, i igrat ćete". Drugi psalam knjige spasenja PlayStejšna od strane Xboxa.
Gearsi, Forza i Fable - dajte to troje, a ostalo si mogu zadržat.
Doći će sve, rekao je to neki dan.
Ne trebaju nam njihovi otpatci. Da išta tamo valja imali bi Xbox, a ne PlayStation.
To je ko da im doniras septicku jamu, japan je dovoljno patio od nuklearki, netreba im bethesdina bomba
Ko vlasniku obje konzole zadnje dvije generacije, to mi se nimalo ne sviđa. Forza, Gearsi i Halo su trademark Xboxa, kao i GT, Uncharted i GoW Plejke. Ima tu naravno još njih s obje strane, ali navel sam samo najače. Nekak je gušt odigrati to na "prirodnoj" konzoli. Ne znam, meni je nekak takav osjećaj. System seller sad odlazi u povijest, a sve je usput dostupno i torentašima (čast iznimkama). Sve me to pomalo odbija od gaminga kad se uzmu u obzir i sve više cijene, a prodati nekaj (slot) skoro je memoguće. Zato već neko vrijeme kupujem sve na svoj glavni/jedini HR acc.
Interes za ovom igrom bas i nije velik, nek daju napokon datum za Indyja.
Ok, ajmo pogledati objektivno bez PS fanbojizma:
- Xbox igre igraš na kojem god komadu plastike želiš
- Dosta igara je podržano kroz Play Anywhere program sto znaci da jedna kupljena kopija pokriva vise platformi (barem tamo gdje Xbox može imati svoj store što je za sada Xbox, PC i uskoro mobile)
- Ako ne želiš kupiti igre, sve su ti dostupne day one na pretplati (sto je fenomenalan deal za 12 EUR mjesečno - samo Avowed košta 70 EUR na Steamu)
- Ako ne želiš kupovati PC ili konzolu, sve je dostupno kroz streaming platformi po želji
S ovim zadnjim konferencijama gdje najavljuju stvarno dobre igre, postaju polako najbolji izdavač na tržištu.
Ne kužim od kuda dolazi taj silni hejt.
- Uređivano
Deadwalker Ok, ajmo pogledati objektivno bez PS fanbojizma
Da ti pomognem, odavde dolazi hejt
Edit: igre su im vrhunske u zadnje vrijeme, sto je je. Spomenuti Avowed bi trebao biti slijedeca velika stvar za MS kao izdavaca
Ovo što Xbox radi je pohvalno, fokus na najveceg publishera je odlican za gaming industriju, pogotovo za Playstation sušu i njihovu live-service propalu utrku…Indiana Jones dolazi na PS5 a najavljeno je još igara, što drugo reći
- Uređivano
Deadwalker Tuhy, buz i Brijač.
Dobro znaš da su zajebanti i da ih zaboli ona stvar.
Barem njih trojica nisu fenbojevi.