• Gaming Vijesti
  • Izašao je remasterirani i modernizirani Ninja Gaiden 2 Black

• Bbiver

•  
    •  
  • Uređivano

Jel to sad ng 2 ili sigma ili black 2 ili remaster sigme 2 ili sta vec, totalno sam pogubljen. Bas neki dan gledam da bi probao serijal jer ga nisam nikad igrao, a ima na game passu neki master trilogy i sad uopce ne znam sta da skinem i igram jer su sve neki remasteri remastera, hrpa naslova, a ono valjda u biti samo 2-3 iste igre se ponavljaju.

biver Netko je na steam recenzijama napisao ovak
    "

Is it an improvement over Sigma 2? Yes definitely. Is it actually like the original 360 game? Still no, enemy counts are still drastically reduced and health/damage of enemies increased to compensate (but not as drastically as in sigma 2), not to mention plenty of features of the older versions are missing like score, coop, ninja race, tests of valor etc. Levels are also based on Sigma 2 which is evident from the checkpoint placement, but the statue bosses from that version are gone luckily.

While the graphics are nice and shiny and the blood, gore and dismemberment are excellent and I would say better than any other version, the same can't be said about the performance. UE5 brings with it a heavy cost to framerate on top of what feels like more input lag than usual.

If you wanted an updated version of OG Ninja Gaiden 2 then this still isn't that, but when you compare it to Sigma 2 it's a massive improvement. Personally it doesn't sit right with me to call this Black / a definitive version of Ninja Gaiden 2 since it's still a vastly different experience from the original game and is still missing features. If playing the original version isn't an option then this isn't actually a bad version at all but I would wait for a sale to get this instead of paying the full price."

Master kolekciju zanemari (makar je meni bila gušt). To su remasterirane Sigma verzije jedinice, dvojke i trojke sa PS3.

Ovo bi trebao bit Remaster NG2 Black verzije sa Xboxa, ali baš pričamo u topicu Master kolekcije da nismo ni sami sigurni.

Ovdje na prvom nivou nema Buddha bossa kojeg je bilo u Sigma verziji dvojke. Krvi je daleko više nego u Sigma verzijama.

S druge strane, Maverick tvrdi da raspored neprijatelja i itema nije kao u Black verziji.

Ali, u svakom slučaju, ako ti se igra Ninja Gaiden, zasad definitivno skidaj ovo s obzirom da je isto free na GP-u. Imaš u temi igre video s razlikama. Baš odličan grafički upgrade, a i combat mi je baš gušt.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Super, još 40 igara, baš evo stignem sve.

Mislim da su napravili super posao s ovim updateom, međutim uvijek će mi biti žao što da bih igrao originalne igre (NG Black i NG2 OG) bi mi trebala originalna konzola ili Xbox Series za grafički update.

Šteta je velika što je Team Ninja izgubio source kod za te verzije igre i što nisu uložili malo više truda da reverse-engineeraju stare verzije (kao što je Square to napravio s KH), čisto zbog prezervacije tih klasika. Korak dalje bi bio da su iskombinirali najbolje stvari iz originala i Sigme, ali de. To je trebal biti master kolekcija, ali nije nažalost.

Ali remake kao remake se čini stvarno super, grafički pogotovo jer su koliko vidim ganjali onu CG cutscene fidelity da postignu.
      Većina koliko sam malo vidio je unaprijeđena, ali neke dionice su mi malo čudne skroz i ne sviđa mi se drastična promjena artstylea

OG

Ali opet, većina igre koliko sam vidio je po meni stvarno graciozno napravljen.

Uglavnom, ova igra je napravila Sigmu obsolete, ali i dalje za hardcore gaming puriste OG ima svoju vrijednost.

biver Ako ti se igra, ideš onda na jedinicu i trojku iz te kolekcije, dok dvojku igraš ovu koja je izašla (NG 2 Black, jel) i kompletno izignoriraš onu dvojku iz kolekcije. Najjednostavnije. Ako se treba birati samo jedna igra, opet izbor dođe na NG 2 Black ako je sve tehnički u redu.

Solid_Snake Šteta je velika što je Team Ninja izgubio source kod za te verzije igre i što nisu uložili malo više truda da reverse-engineeraju stare verzije (kao što je Square to napravio s KH), čisto zbog prezervacije tih klasika.

Ovo je nažalost istina. Samo šteta sta taj isti Square nije ucinio to sa FFX remaster.

biver objasnio sam ja u Master Collection temi najbitnije detalje.

Igraj igru i ne brini, posebice ako imas Gamespass.

Solid_Snake Uglavnom, ova igra je napravila Sigmu obsolete, ali i dalje za hardcore gaming puriste OG ima svoju vrijednost.

To sam i ja napisao. I iskreno ima nesto i u tome kada og vise nije za baciti. Nesto kao Resi 4 og i Remake. Jedan ne mijenja drugi, a opet za modernu publiku sasvim je dovoljan remake.

• Bbiver

•  
          •  
        • Uređivano

Tuhy Cekaj ako zanemarim master kolekciju ne igram jedinicu i trojku. Ako hocu odigrat trilogiju jel ok master kolekcija sigma i sigma 3 i izmedju ng 2 black?

Edit: sad sam vidio da je upravo to odgovorio Zero pa zanemari pitanje. Onda cu tako, sigma 1 i 3 i dvojka black.

biver pa ako imaš Xbox odigraj i jedinicu Black verziju. 4k@60 je na Series X.

Nisam nikad igrao Ninja Gaiden (osim onog na NES i GBC) pa me zanima koliko je ovaj beginner friendly? Sjećam se da sam gledao prije frenda kako igra protiv nekog boss-a i da je pišao krv od muke. Da li su niže težine više opraštajuće za početnike?

prayer igraj na normal ako imas iskustva sa character action igrama. Na easy ako si begginer - smatram da ce bez brige svatko sa malo reflexa moci na easy igrat, na hard ako si veteran žanra.

Na Hero modu je (bar mislim) automatski blok ili dodge.

Tak da ono, bježi sa tim. Normal (Warrior) će bit sasvim ok. Bit će i tu određena doza izazova na nekim dijelovima

maverick Da na series x bi i igrao, ali jedinica black koliko sam vidio nije na game passu. Ne bi kupovao nego odigrao sa game passa.

biver 4.99€ je na store. Neces se osiromašiti.

Solid_Snake Većina koliko sam malo vidio je unaprijeđena, ali neke dionice su mi malo čudne skroz i ne sviđa mi se drastična promjena artstylea

Izlila se kanalizacija u Veneciji.