• Brijac

•  
    •  
    •  
    •  

Šteta. ali mislim da su malo prerano krenuli u to kao i MS s GamePass-om, mislim da će za 10-15 godina takve stvari baš buknuti jer će tehnologije napredovati.

Ja sam i s prvim PSVR-om bio oduševljen i još uvijek jesam, ali publika je trenutno za takvo nešto vrlo mala i jednostavno se ne isplati ulagati u takvo nešto ili izrađivati takve igre.

Još jedan minus je motion sickness koji je kod mene baš veliki problem (u takvoj dozi da mi mučno dođe od same pomisli na to jer sam u banani od toga bio 2-3 tjedna kad sam prvi put probao VR) i to me užasno odbija od bilo kakvog VR-a.

Mislim da bude došlo još par AAA naslova i još više Indiea. S ovim kaj već postoji i nadom da budu kompatibilne još neke igre (možda Astro Bot), ima dosta toga.

Taj VR ima toliki hype kao i nekad 3d televizori… i takav vijek trajanja, izgleda

Kao neko ko je deep u vr svijetu.

Cijena bezobrazno skupa na launchu, broj naslova skoro nikakav.

Da su imali mozga uzeli bi devove iz vr comunitiy i sredili da mozes npr horizona oba dva u VRu igrat (svaku UE 4/5 engine igru je relativno lako portati u vr)

Ovak imas par igri vrijednih igranja, tipa odlicni firewall zerohour je bilo nemoguce naci meceve, igrao sa afroamerikancima u 3 ujutro, vise manje market penetration je slab. A i žica je tu, mogli ste i wireless sloziti