Analitičar izračunao: GTA 6 bi trebao koštati preko 100 eura – proizvođači igara priželjkuju novi standard cijena
A ništa, u budućnosti se prebacujem na kineske igre koje ću nabavljati s Temua. Zamolit ću također EU birokrate da ne uvode nove carine.
Nek košta i 200, ja ionak neću kupovati kad izađe. Bit će valjda neki popust kada se najavi GTA7.
Ako će to moj stroj moć pokrenut, čekat ću da igra ostari. Strpljiv spašen.
Za red ded i gta nije problem ni 100 eura pljunuti jer znaš da ćeš igrat vrhunsku igru
S obzirom kakva nedovršenja sranja prodaju za 70-80€..
Jeli analnilitičar uzea u obzir koliko će GTA6 love pokupit kroz 10-15 godina mikrotransakcija. Koliko će sadržaja igre biti rascjepkano na račun toga. San Andreas bi imao 30% manje sadržaja da izlazi u današnjem vremenu…
- Uređivano
Vjerujem da GTAV nije imao online dijela da bi igra bilo još sadržajnija. Pljačke su praktički bile vezane samo za SP, dobar dio mape je još mogao biti iskorišten. To sve smo kasnije dobili u Online djelu igre. Da se razumimo petica je bila sadržajna ali nije bila na razini San Andreasa po tom pitanju. Ono što su ugurali u jedan PS2 DVD je čudo.
Ako bude 100 eura ja ću ga platiti odmah na izlasku 25 eura.
Ne mogu oni zajebati balkanca.
Nije nikakav problem da GTA 6 košta 100 Eura. Problem je kad si Ubisoft zabrije da toliko može koštati i Assassins Creed.
od mene 100 € mogu dobit R*/ND i mozda jos 1-2 studija… Ostali mogu odjebat.
Neka smanje bonuse i place svojim glavesinama pa im nece tribati 5mil prodanih primjeraka da pokriju budzet…
Da je igra najbolja ikad, ne mislim podržavati praksu da base igra košta 100 EUR. To je otvaranje pandorine kutije za ostatak AAA tržišta.
To govno ne bih platio 100€ ni da mi život ovisi o tome.
Ne razumijem jednu stvar…zadnjih par godina gaming dev kuce placu kako su igre prejeftine, kako se moraju dizati prodajne cijene…da bi se vecina njih vec nakon par mjeseci pocele javno hvaliti na desecima ili stotinama milijuna čiste zarade.
Tko tu koga?
Koliko je gta v zaradio na raznim platformama…novi nastavak bi se olako mogao besplatno dijeliti…
Razumijem kapitalizam…ali ovakve stvari su poprilični cinizam…i gadi mi se..
A najviše plaču oni sa najvisom zaradom.
Gaming je odavno postao sranje…
doctorfreak djaba ti to kada ima likova koji ce RADO dati Rockstaru koji se kupa u novcu 100€ za igru jer "vrijedi". Nemam riječi za takav mindeset.
doctorfreak Tko tu koga?
Treba prvo gledati sebe i svoj džep i onda drugo. Pogasio sam sve Netflixe i pičke materine i sve što mogu kupiti uzmem na cdkeys i iskreno zaboli me više kifla.
- Uređivano
maverick To govno ne bih platio 100€ ni da mi život ovisi o tome.
Ja bi dao ako mogu prodati za 85-90€. A situacija oko mene je takva igru kupljenu za 80€ mozes prodati tek u pola cijene kad je pređeš.
doctorfreak kako se moraju dizati prodajne cijene…da bi se vecina njih vec nakon par mjeseci pocele javno hvaliti na desecima ili stotinama milijuna čiste zarade.
To su firme (kao i svaka druga) koje posluju sa tendencijom rasta. Cilj je da svaka godina ima rast prihoda. Pri tom imas globalna poskupljenja, rast plata, poskupljenje odrzavanja itd.