Vizualno izgleda kao evolucija Switcha. Kamo sreće da snagom može parirat običnom PS5.
Switch 2 cijeli procurio. Znamo sve, od izgleda, snage i mogućnosti, a sad se čeka Nintendo
yakuza_stinger Kamo sreće da snagom može parirat običnom PS5
Uf sad si ga pretjerao.
- Uređivano
Pa ako je istina da je sirovom snagom jednak PS4 Pro i ako bude imao odgovarajuće NVIDIA kerefeke tipa frame gen, uz pametnu implementaciju bi ovo trebalo biti na PS5 razini samo u prijenosnom obliku.
Majke ti, da nisu mogli službeno s tim nego da ovako posvuda iscuri… Na kraju neće ništa ni bit, samo će se pojavit u trgovinama Nintendo ili je *určevit pa ga nije briga, ili su zauzeti tužbama
PS4 Pro u 1080p ide super, tako da su to odlične vijesti za Switch. Ne sumnjam da će se i postojeće igre bolje izvoditi. Naravno, meni je i stari Switch ok, za igre koje me zanimaju, dok ne dođe nova Zelda neću ni razmišljati o novom.
- Uređivano
Samo dajte 60fps za gamere na pragu 40ih
Dobru rezu na 55" tv za nas na pragu 60te
Fenix Takva je procjena i za izvjesni Sonyjev handheld, a ništa drugačije neće biti ni s MS-om, uz vjerojatno neko oslanjanje na cloud.
Meni je samo zabrinjavajuće što svi troje ganjaju prijenosne uređaje i što to vjerojatno znači da nas čeka još milijun prilagođenih remastera, cross gen igara i spin off-ova iz PS4/XO ere za ove konzole jer tako im je najisplativije.
turok99 to se lako rijesi, odmakni se do zida
Navodno će meni izgledati jako sličan onomu sa Wii-a. To me podsjeća dobrih starih dana motion kontrola. A kad smo već kod toga, mogli bi opet nešto novo uvesti u konzolni gaming
- Uređivano
Šta je to? Klitoris? g-točka? Ili će sad služiti kao miš? Nintendo ga stavlja i ne vadi.
Inače, osim jače snage, pa od Nintenda se očekuje da ubaci neku inovaciju. To je Nintendo.
- Uređivano
prayer nadam se, sve je bolje od ovog barebones smeca na Switchu
prayer Yooo joy-mouse! To bi bila brutala za imat
ZigguratVertigo kuda cu kotrljat mausa, nisam pisijaš