• Gaming Vijesti
  • Switch 2 cijeli procurio. Znamo sve, od izgleda, snage i mogućnosti, a sad se čeka Nintendo

Vizualno izgleda kao evolucija Switcha. Kamo sreće da snagom može parirat običnom PS5.

• Brijac

•  
      •  
      •  
      •  

yakuza_stinger Kamo sreće da snagom može parirat običnom PS5

Uf sad si ga pretjerao.

• prayer

•  
      •  
      •  
    • Uređivano

yakuza_stinger

Pa ako je istina da je sirovom snagom jednak PS4 Pro i ako bude imao odgovarajuće NVIDIA kerefeke tipa frame gen, uz pametnu implementaciju bi ovo trebalo biti na PS5 razini samo u prijenosnom obliku.

• Fenix

•  
        •  

prayer Pa ako je istina da je sirovom snagom jednak PS4 Pro

Sirovom snagom sigurno nije, ali s DLSS i tko zna s čim još je možda relativno tu negdje između PS4 i PS4 Pro. Tako barem procjenjuje DF

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

Majke ti, da nisu mogli službeno s tim nego da ovako posvuda iscuri… Na kraju neće ništa ni bit, samo će se pojavit u trgovinama 😃 Nintendo ili je *určevit pa ga nije briga, ili su zauzeti tužbama 😃

• prayer

•  
          •  
          •  

Fenix

Budemo vidjeli kad ju najave koje će mogućnosti imati. Iskreno, samo želim stabilne perfomanse, briga me I za grafiku i za rezoluciju.

• ikral

•  
          •  
          •  
          •  

PS4 Pro u 1080p ide super, tako da su to odlične vijesti za Switch. Ne sumnjam da će se i postojeće igre bolje izvoditi. Naravno, meni je i stari Switch ok, za igre koje me zanimaju, dok ne dođe nova Zelda neću ni razmišljati o novom.

Samo dajte 60fps za gamere na pragu 40ih 🖐😎

Fenix Takva je procjena i za izvjesni Sonyjev handheld, a ništa drugačije neće biti ni s MS-om, uz vjerojatno neko oslanjanje na cloud.

Meni je samo zabrinjavajuće što svi troje ganjaju prijenosne uređaje i što to vjerojatno znači da nas čeka još milijun prilagođenih remastera, cross gen igara i spin off-ova iz PS4/XO ere za ove konzole jer tako im je najisplativije.😅

Čekat ću još vijesti i službeni reveal, no prema svemu navedenom do sada, Switch 2 će mi možda bit prva nova Nintendo konzola još od OG Wiija

Giphy - Triple H Yes GIF by WWE

• prayer

•  
            •  
            •  

ZigguratVertigo

Navodno će meni izgledati jako sličan onomu sa Wii-a. To me podsjeća dobrih starih dana motion kontrola. A kad smo već kod toga, mogli bi opet nešto novo uvesti u konzolni gaming 👀

• Uređivano

Šta je to? Klitoris? g-točka? Ili će sad služiti kao miš? Nintendo ga stavlja i ne vadi.

Inače, osim jače snage, pa od Nintenda se očekuje da ubaci neku inovaciju. To je Nintendo.

prayer nadam se, sve je bolje od ovog barebones smeca na Switchu

Jbt Nintendo izmislio miš. Još kad bi izmislili nešto da možeš pisati slova.
            Vjerojatno nije optički senzor za miš. To je kamera koja snima TV dok igraš ili likove ispred tebe u vlaku. Tako će se skupljati pokemone. Hvala na čitanju spojlera. Ugodan dan želim.

Giphy - Village People Dancing GIF by de chinezen