Tuhy Need for Speed se definitivno skida, fali mi malo neobavezne vožnje, nisam već dugo igral tak nešto. Suicide Squad ne namjeravam isprobavat Ovaj Stanley ima vrhunske ocjene, al ne znam kolko je to za mene.
sanzo Tuhy Ovaj Stanley ima vrhunske ocjene, al ne znam kolko je to za mene. Skini i probaj 15 min. Ne treba ti više od toga da znaš da li je za tebe. Nemaš šta izgubit.
prayer sanzo Pa ono, igra ima onako bit će 20 krajeva. Za 15 minuta možeš potencijalno jedan od koliko već a cijela igra traje 5h. Meni se svidjela, ima onaj paranormalni element koji je dobro kombiniran sa odličnim humorom. Jedinstveno iskustvo kako god.
sanzo prayer Ima ih preko 40 u ovoj verziji. Svejedno je 15 min sasvim dovoljno da vidi koncept igre, dođe do par krajeva i odluči da li mu se sviđa.
prayer sanzo Pa da, ali krajevi čine igru sve boljom i boljom. Da ja igram igru 15 minuta ugasio bih ju i nikad ju više nebi upalio jer u toliko kratko vrijeme te igra ne uspije uhvatiti kako spada. Kasnije u igri se otključavaju puno bolji dijelovi igre koji su daleko zanimljiviji.
HideooKoojima 2 vrhunske igre i to još besplatne za nas PS plus korisnike uopće nije loša ponuda dapače !! Budemo igrali ❤️🇭🇷
montoya HP je odličan NFS, samo mislim da je grafika zastarjela. Hvalite Stanleya, onda bum i ja probal valjda.