- Uređivano
Remaster nije dovoljan jer je igru po pitanju gameplaya, animacija itd. pregazilo vrijeme.
Treba biti remake.
Remaster nije dovoljan jer je igru po pitanju gameplaya, animacija itd. pregazilo vrijeme.
Treba biti remake.
Da, remake bi za ovo definitivno dobro dosao!
Ako je remake, kada ce onda izaci TES6? 2030?
Ovo je najgora noćna mora.
Radije nek naprave daggerfall moderno ili morrowind. Jebo oblivion.
Morrowind je za njega sveti gral
Bolje da su krenuli s Morrowindom, ali da ne mijenjaju ništa. Tipa nema mape, samo kompas, ne možeš biti i mag i warrior i sl. Samo HC.: p
Ako je remaster uopce me ne zanima, remake apsolutno da. Remasteri su odvratni rak gaming industrije.
Obli Avion
Remasteri su odvratni rak gaming industrije.
I can't even… Fuck prvi Terminator ili The Good The Bad & The Ugly, izgledaju kao proljev danas, treba mi remake.
Oblivion u Skyrim engineu, da je barem to.
@fensisuperstar Oblivion ima najbolje questove u serijalu.
Solid_Snake I can't even… Fuck prvi Terminator ili The Good The Bad & The Ugly, izgledaju kao proljev danas, treba mi remake.
Stvarno nije isto, jer svijet izgleda isto i prije pedeset godina i danas.
S druge strane, 20 godina stara igra izgleda odvratno i gameplay je zastario do granice neigrivog.
Postoje rijetke iznimke, ali uglavnom je tako. Oblivion, ni Morrowind nisu te iznimke. Pregazilo ih je vrijeme odavno.
Da li se slažeš, ali bez sarkazma, da postoji mjesto za oboje? Recimo, ja nemam ništa protiv remakea igara, dapače, apsolutno mogu da shvatim da su igre jednostavno u usporedbi zastarile, ali to su jebeni klasici, bez njih ne bi ni bilo danas ni Cyberpunka ni Astro Botova ni ništa.
Ja samo kažem da je apsurdno biti apsolutan u svojoj izjavi i reći da je jedno ili drugo sranje. Očuvanje igara i kulturne baštine ne ogleda se u tome da se te igre zaborave i kažu da su danas smeće. Jer uvijek će biti ljudi koji će htjeti pogledati Citizen Kanea, jer budimo realni, vrijeme ga JE pregazilo.
Postoji mjesto i za remastere i za remake.
somethingwrong izdanje obliviona. Pa ovo nema nigdje
Zamijenio si Oblivion sa Skyrimom.
Brijac da. My bad
Ko ima minutu viška…
Solid_Snake Ma nije Solid, kad malo bolje pogledas takvi lame cash grab remasteri izlaze da je to u najmanju ruku tuzno. Malo ispeglaju teksture i povise rezoluciju i izbace igru mehanicki istu kakva je bila prije 20-30 godina, cak vjerno iskopiraju i sve bugove i recimo kontrole koje su i tad bile upitne kvalitete u naimanju ruku. I ja sam nostalgican prema klasicima, ali neka ostanu upravo to - nostalgija i uspomene. S druge strane remake ima potencijala da bude skroz druga moderna igra, eto ti Residenti kao primjer.
Nije mi jasno da li je ovo skroz drugi projekat, naspram godinama najavljanog skyobliviona , na kojem rade moderi i o kome se pricalo da izlazi samo za pc sledece godine?